IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS U TIVTU: Oteo i silovao ženu, ista uspjela da pobjegne iz kuće u kojoj je bila zarobljena… (foto)

Policija u Tivtu uhapsila je E.S. (30) koji se sumnjiči za protivpravno lišavanje slobode i silovanje jedne ženske osobe.

Iz Uprave policije Crne Gore saopćeno je da je 10. februara u tivatsku policiju došla oštećena koja je prijavila nasilne povrede.

  • Odmah je transportovana u prostorije Hitne medicinske pomoći Tivat na ukazivanje ljekarske pomoći. Radom na ovom predmetu policija je došla do sumnje da je oštećena, 9. februara u večernjim časovima, u mjestu Dobrota u Kotoru, protivpravno lišena slobode, te je odvedena u jednu kuću na teritoriji opštine Tivat gdje je nad njom izvršeno krivično djelo silovanje. Ona je narednog dana uspjela da se oslobodi i pobjegne iz pomenutog objekta, te da dođe u prostorije tivatske policije i prijavi događaju – navedeno je u saopćenju.

Iz Uprave policije su naveli da je ona nakon ljekarskih pregleda u Hitnoj medicinskoj pomoći Tivat transportovana na ukazivanje dalje ljekarske pomoći u Opštu bolnicu Kotor gdje su joj konstatovane lake tjelesne povrede.

Čitaj još:   KOMŠIĆA HITNO ZVAO VUČIĆ: Ukida se sporna odluka... (foto)

Službenici Stanice kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Tivat su u saradnji i po nalozima tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, preduzeli intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te identifikovali i lišili slobode E.S. (30) koji se sumjniči za gore pomenuta krivična djela. Njemu je nakon privođenja postupajućem tužiocu određeno zadržavanje do 72 sata – navode iz policije.

izvor: standard.me-hayat.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more