IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZIMA JOŠ NIJE REKLA ZADNJU RIJEČ: Danas oblačno sa kišom i snijegom, vrijeme u narednih nekoliko dana je… (foto)

Danas. jutro pretežno oblačno, uz postepeno razvedravanje tokom dana. Dnevna temperatura zraka od 6 do 12, na jugu do 16 stepeni Celzijusovih,..

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti. vijesti, srijeda, 14, 01. 2024… 07: 22… ZIMA JOŠ NIJE REKLA ZADNJU RIJEČ: Danas oblačno sa kišom i snijegom, vrijeme u narednih nekoliko dana je… (foto)

U ostatku regiona jugoistoka Evrope sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka od- 2 do 4, na jugu do 6, a dnevna od 6 do 14°C.

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu Bosne povremeno sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima, a na planinama sa slabim snijegom. Poslijepodne smanjenje naoblake u Hercegovini, zapadnim i sjevernim područjima Bosne, prenosi Anadolu.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Dnevna temperatura zraka od 6 do 12, na jugu do 16 stepeni Celzijusovih. U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom. Dnevna temperatura zraka oko 8 stepeni.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH u srijedu u centralnim i istočnim područjima Bosne jutro pretežno oblačno, uz postepeno razvedravanje tokom dana. U ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar u Bosni slab sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnja temperatura zraka od- 2 do 4, na jugu do 6, a dnevna od 6 do 12, na jugu do 14 stepeni.

Čitaj još:   ANDRIJA MANDIĆ- Otkrio šta se dešava: PAKLENI PLAN ZA CRNU GORU... (foto)

U četvrtak pretežno sunčano vrijeme. Poslijepodne u Bosni umjeren porast naoblake. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od- 1 do 5, na jugu do 7, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stepeni.

U petak pretežno sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne i uz riječne tokove može biti magle. U kasnim večernjim satima naoblačenje sa sjeverozapada. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 6, na jugu do 8, a dnevna od 10 do 16 stepeni.

izvor iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more