IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Krivični zakonik najbolje proučavaju MILO Božović i ANDRIJA Mandić… (foto)

Nova srpska demokratija, u odgovoru na podnošenje krivične prijave od strane najvećeg dijela parlamentarne opozicije, očekivano je posegla za primitivnim doskočicama i floskulama koji su standardan repertoar njihovog političkog djelovanja, ocijenio je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

„Ono što u NSD-u još uvijek ne razumiju jeste da ih ipak javnost svakodnevno demantuje. Tako, umjesto funkcionera Demokratske partije socijalista – kako su decenijama najavljivali, danas je u Spužu Milo Božović, prvi saradnik Andrije Mandića i to pod sumnjom za šverc više tona kokaina“, navodi Nikolić. 

Kako dodaje, društvo bi mu uskoro mogao praviti i sam Andrija Mandić s obzirom na to da proces pred Višim sudom u slučaju u kom je Mandić optužen za terorizam i dalje traje.

Čitaj još:   FAŠIZAM U MANJEM BiH Entitetu: Četnici se ponovo okupljaju u Višegradu... (foto)

„Zbog toga, gospodo iz NSD-a, Krivični zakonik će najviše trebati upravo vama što zbog postojećih postupaka a što zbog onih koji nadolaze sa pristižućim Skaj materijalom i procesuiranjem svih zloupotreba koje su se desile u energetskom sektoru u prethodne tri godine“, zaključuje Nikolić.

izvor: analitika.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   IVAN Vujović (SDP): ANDRIJA Mandić, misli da je ALEKSANDAR Vučić lider svih Srba, zato ga ne osuđuje kad, direktno upravlja u CG... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more