IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI SNIMAK IZ NOĆI SVIREPOG UBISTVA: PRETUČENOG NUSRETA NOGAMA GURALI U AUTOMOBIL… (foto, video)

Kako se istraga o tragičnoj smrti Nusreta Destanovića nastavlja, novi detalji koji su isplivali iz video-snimaka i dokaza pronađenih na mjestu zločina bacaju mračnu sjenku na ovaj već zlokobni slučaj.

Nusretov rođak Enko Hadžibulić bio je svjedok potrage i analize ključnih dokaza zahvaljujući kojima se otkrila istina. Hadžibulić je rekao kako S.Z.A. koji se tereti za ubistvo, zaslužuje epitet monstruma.

Hadžibulić je detaljno opisao događaje koji su prethodili stravičnom otkriću. Prema njegovim riječima, video-snimak razotkriva S.Z.A., kako brutalno napada ranjenog Nusreta Destanovića, piše Sandžakpress.

Prema Hadžibulićevoj priči, osoba u crvenoj jakni je ranjeni Nusret Destanović, koji se oslonio na kolac na kom je njegova porodica kasnije pronašla krvave tragove. Osoba koja pokušava da ugura Nusreta Destanovića u automobil je S.Z.A.

Čitaj još:   NIKOLA IZ PRIJEPOLJA: BOŠNJACI NAM OPREMAJU BOLNICE, A PRAVOSLAVNA CRKVA POSTAVLJA KRST

On je pokušavao da ugura ranjenog Destanovića u automobil, udarajući ga nogama, čineći njegove posljednje trenutke života još strašnijima.

Još uznemirujući je detalj koji Hadžibulić otkriva – S.Z.A. je tijelo nesretnog Destanovića bacio u napušteni bunar na imanju svoje majke, u mjestu poznatom kao Međgor. Ovo otkriće bilo je ključno za razumijevanje obima zločina i brutalnosti koja je prethodila.

Njegova smrt nije samo gubitak za porodicu, već i za sve one koji su ga poznavali. Ovaj slučaj je podsjetnik na potrebu za stalnom budnošću i podrškom žrtvama nasilja, kao i za oštru osudu počinitelja takvih nedjela.

izvor: hayat.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more