IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ROBERT Prosinečki, već navlači gnjev navijača reprezentacije CRNE GORE… (foto)

Priča selektora Roberta Prosinečkog o povratku Mirka Ivanića u fudbalsku reprezentaciju Crne Gore izazvala je reakcije navijača koji su tu mogućnost prihvatili kao negativnu informaciju o kojoj ne treba ni razmišljati…

PODGORICA: Crna Gora, Sport, Zanimljivosti, četvrtak, 15, 01. 2024… 11: 22… ROBERT Prosinečki, već navlači gnjev navijača reprezentacije CRNE GORE… (foto)

Mirko Ivanić je jedno već izdao reprezentativne drugove i izdaće ponovo kada mu se za to ukaže prilika i bilo bi jako glupo dati mu priliku da to jednog dana opet uradi.

Ivanić je pred kvalifikacionu utakmicu protiv Kosova izdao reprezentativne drugove na poziv generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića i zajedno sa tadašnjim selektorom Ljubišom Tumbakovićem i Filipom Stojkovićem napustio tim veče pred meč.

Pokušaj Prosinečkog da vrati Ivanića u tim treba povezivati sa Terzićem i njegovim mentorom Aleksandrom Vučićem koji preko selektora želi da konmtroliše dešavanja u FSCG i reprezentaciji.

“Zvezda je moj klub i pratim sve što se tamo dešava. Ivanić je već godinama lider te ekipe i nema sumnje da bi nam takav igrač puno značio u reprezentaciji”, rekao je Prosinečki.

Čitaj još:   MARICA "ZMAJICA": Odbila Srbiju i Sloveniju kako bi pisala historiju sa Bosnom i Hercegovinom...(foto i video)

Mirko Ivanić je jedno već izdao reprezentativne drugove i izdaće ponovo kada mu se za to ukaže prilika i bilo bi jako glupo dati mu priliku da to jednog dana opet uradi.

“Povodom glasina koje su se danas pojavile u pojedinim medijima nakon izjave selektora Prosinečkog oko eventualnog povratka Ivanića u našu reprezentaciju dužnost nam je da javno iskažemo svoj stav…

Do sada se nijednom selektoru nijesmo miješali u odluke, sadašnji izabranik ima našu podršku, ali za izdajnike našeg dresa povratka u reprezentaciju nema! Svako odgovara za svoje odluke a naš stav je jasan – izdajnik jednom – izdajnik za vazda!”, piše u saopštenju navijača.

Izbor Prosinečkog za selektora nije izazvao reakciju NVO “Fudbalska Crna Gora”, a koliko je to i da li je povezano sa sa pomirenjem Dejana Savićevića i Terzića i pokušajem nove destabilizacije fudbalske reprezentacije preko kriminalnih struktura FSS pokazaće vrijeme.

izvor aktuelno.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more