IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Vuković- Kuč: MILOJKO Spajić otvoreno ismijava evropske partnere, njegova izjava nas mora upozoriti na opasnost politike koju vodi… (foto)

“Pozivam sve moje ratne drugove iz ‘91. i ‘99. da budu spremni. Možete da računate na ono najgore” – sigurno su ove neslavne riječi Andrije Mandića našega premijera Spajića podśetile na izreke Dalaj Lame, poručila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandra Vuković- Kuč.

“Premijer se otvoreno narugao građanima Crne Gore kad je negatora crnogorske nacije, genocida u Srebrenici, branitelja ratnih zločinaca, postavio na čelo Skupštine Crne Gore, no sad otvoreno ismijava evropske partnere, svjestan da su i oni prihvatili kao normalnu okolnost da nam se rusko-srpska agentura uselila u srce sistema i razara ga do srži”, poručila je ALEKSANDRA Vuković- Kuč. 

Ova, kako kaže Vuković-Kuč, sablažnjiva izjava Milojka Spajića mora nas upozoriti na opasnost politike koju nonšalantno vodi.

Čitaj još:   ALEKSANDRA Vuković- Kuč rodila sina- ČESTITAMO... (foto)

“Jer se ta navodna egzotičnost u izjavama i postupcima može pretvoriti u noćnu moru Crne Gore”, poručila je poslanica DPS-a. 

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more