IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNOGORSKA DIJASPORA: Dolaskom DARIA Vraneša na vlast Pljevlja, SRNA GORA vraćena u ravan sa nekom državom istočne Afrike… (foto)

Dolaskom na vlast vojvode Daria Vraneša u Taslidži-Pljevlja, tu modernu, civilizovanu i kulturnu oazu vratili su u svakom pogledu civilizacijiskom i kulturološkom u ravni sa nekom drzavom istočne Afrike – poručuje crnogorska dijaspora

Oni su ukazali na to da Vraneš ne skrivaneprocjenjivu ljubav prema ratnim zločincima: Karadžiću, Mladiću, Drazi Mihajiloviću, Pavlu Đurišiću i naravno njegovom idolu – četniku popu Maci.

“Nakon propasti istorijiskog sna (velike) Srbije i granica, Karlovac-Karlobag Virovitica rodila se nova ideja skrivena više decenija pod okriljem kokarde. Ovog puta malo bliže Šumadije ali u srcu Taslidže- Pljevalja centra nekadašnjeg Sandžaka, a sad države Crne Gore stvaranje ciljanog koridora po preporucimoćnika iz Srbije i SPC njihovog izvođača Vojvode dr. Vranesa ,,mapirali” su trasu Taslidža- Žabljak- Niksic- Herceg Novi. Ideja koja se rodila a tajila je decenijama od Rankovica- Milosevica pa sve do sada Vojvode dr. Vraneša da se presjece ,, trasferzala” Čajnice- Tašlidža-Bijelo Polje

.Sada ta ideja ide uzlaznom putanjom, ako ne kod drugih onda stanuje u srcu Vojvode dr. Vranjesa i njegovih iz njihove partije”, naveli su u reagovanju.

Dijaspora Crne Gore poručuje da imaju jedan „plan” za Vojvodu dr. Vranješa.

Čitaj još:   SUSRET U PODGORICI: Jakov MILATOVIĆ i Viktor ORBAN OČI U OČI: Crnogorski predsjednik OTKRIO sve DETALJE, o ovome su RAZGOVARALI... (foto, video)

“Da Taslidžu- ,, podijeli” po modelu Berlina iz 1945 godine tj (Zapadni) civilizovani koji bi pripao nama i na (istočni) đe bi i Guke pripadale Vojvodi dr. Vranešu i njegovoj partiji. Taslidže-Pljevlja imaju istorijske prepreke poznate u Evropi, na koje ne može varvarskim činom prestrojavati Vojvoda dr. Vraneš u dio srpskog svijeta.

Svaki okupator nad Crnoj Gori od 1918- 1941- 1991, iznio je iz tog civilizovanog grada poraz kako tadašnja kraljevina CHS tako i fašistička četnicka te kontinuirane poraze slijedili su svi okupatori tako i vi sada Vojvoda dr. Vraneš.

Zato mi dijaspora Crne Gore poručujemo, dr Vojvodi Vranešu, da se kani klerofašizma, osvanja i prekrajanja novih granica za interes onih preko. Kako on voli da kaže ,, Jabuke” takva ideologija koju podržava Vojvoda Vraneš zavila je u crno 20 miliona Jugoslovena od Triglava do Đevđelije”, ističu u saopštenju.

Ovim još jednom poručuju svim istomišljenicima i samom Vojvodi Vranešu da će biti Crne Gore od Herceg Novog do Rožaja, od Taslidze-Pljevalja do Ulcinja.

“Živjela Crna Gora”, poručuju.

Čitaj još:   Vic dana Muške priče o vozačkim ispitima svojih žena...

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more