IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vraneš na Obilićevom vencu sa Vučićem: Zahvalio se na naporima koje čini rukovodstvo Srbije na čelu sa predsjednikom… (foto)

DARIO Vraneš je zahvalio na naporima koje čini rukovodstvo Srbije na čelu sa predsjednikom Vučićem, kako bi se zaštitila prava Srpskog naroda u državama regiona…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 16, 02. 2024… 20: 22… Vraneš na Obilićevom vencu sa Vučićem: Zahvalio se na naporima koje čini rukovodstvo Srbije na čelu sa predsjednikom… (foto)

Na poziv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, predsjednik Opštine Pljevlja  Dario Vraneš prisustvovao je svečanom prijemu, povodom praznika Sretenje, u predsjedničkoj palati u Beogradu. Vraneš je, kako prenosi PV portal, posebno prenio zahvalnost pljevaljskih Srba, ističući da je najveći interes Pljevljaka da odnosi Srbije i Crne Gore budu što bolji.

Tokom susreta sa predsjednikom Srbije, Vraneš je zahvalio na naporima koje čini rukovodstvo Srbije na čelu sa predsjednikom Vučićem, kako bi se zaštitila prava Srpskog naroda u državama regiona.

Čitaj još:   UZBUNA I NAJAVA HAOSA U CRNOJ GORI: Vučić u Budvu poslao svog prvog operativca kako bi... (foto, video)

PV portal prenosi da Vraneš je pozvao Vučića da i u narednom periodu, kao i dosada, “hrabro i mudro štiti interese Srba u Crnoj Gori”, izrazivši očekivanje da će pljevaljski Srbi imati vrlo brzo priliku da o brojnim problemima u Pljevljima razgovaraju sa predsjednikom Vučićem.

Vraneš je iskoristio razgovor da upozna Vučića sa situacijom u pljevaljskom kraju.

Tokom jučerašnjeg dana Vraneš sa saradnicima je prisustvovao svečanom obilježavanju praznika Sretenje u Orašcu, odakle je Karađorđe prije 220 godina poveo Srbe u oslobođenje od turskog ropstva.

izvor Dan.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more