IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNO JUTRO U CRNOJ GORI: U stravičnoj nesreći stradale tri mlade osobe- Dvije iz ROŽAJA i jedna iz ULCINJA… (foto)

Vidikovac, Crna Gora– U tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Vidikovac na magistralnom putu Bar-Ulcinj, izgubljena su tri mlada života, potvrđeno je iz Operativno komunikacionog centra (OKC) Uprave policije.

Nesreća, koja je zavila u crno tri porodice, odnijela je živote N.D. (18) iz Rožaja, D.M. (21) iz Ulcinja, i B.B. (20) iz Bara. D.M. je takođe iz Rožaja, ali su mu roditelji preselili u Ulcinj da žive i rade.

U nesreći su povrijeđene još dvije osobe, koje su hitno prevezene u Opštu bolnicu Bar, gde su im pružene neophodne medicinske usluge.

“Primili smo tri pacijenta sa teškim povredama. Jedna osoba je, nažalost, preminula pri prijemu, dok su dva pacijenta stabilnih parametara i nalaze se na daljem lečenju”, izjavio je dr Rade Stanisavljević, dežurni ljekar.

Prema dostupnim informacijama, u sudaru su učestvovala dva vozila – ‘Audi A3’ sa ulcinjskim registarskim oznakama i ‘Seat’ sa barskim tablicama. Tragedija se dogodila 40 minuta posle ponoći, a tačne okolnosti pod kojima se nesreća odigrala još uvek nisu poznate.

Čitaj još:   SANDŽAK: DOK SU ŠENLUČİLI, ZALUTALI METAK POVRIJEDIO ŽENU...

Ovaj događaj ponovo je pokrenuo pitanje bezbjednosti na crnogorskim putevima, posebno na dijelovima koji su poznati po svojoj opasnosti zbog serpentina i nedovoljne infrastrukture.  Istraga je u toku, a nadležni organi rade na utvrđivanju svih činjenica koje su dovele do ove nesreće.

izvor: sandzakdanas.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more