IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Teška saobraćajna nesreća na putu Bar– Ulcinj: POGINULE TRI MLADE OSOBE… (foto)

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedjelje na putu Bar – Ulcinj, u mjestu Vidikovac, poginule su tri osobe, saopšteno je iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije.

Prema navodima OKC, poginuli su D.M. (21) iz Ulcinja, B.B. (20) iz Bara i N.D. (18) iz Rožaja. Do nesreće je došlo 40 minuta poslije ponoći.

Primorski portal piše da je do nesreće došlo kada su se sudarili vozilo marke “Audi A3”, ulcinjskih registarskih oznaka i automobil marke “Seat”, barskih tablica. Dvije osobe si poginule na licu mjesta.

“U Opštu bolnicu Bar, u noći između subote i nedjelje, dovezena su tri pacijenta koji su zadobili teške povrede u saobraćajnoj nezgodi. Jedna osoba je, na žalost, preminula tokom prijema.

Dvije osobe su medicinski zbrinute u našoj zdravstvenoj ustanovi.  Stabilnih su parametara.  Zbog prirode povreda pacijenti će biti upućeni u Klinički centar Crne Gore”, kazao je za Primorski portal dr Rade Stanisavljević, dežurni ljekar u Opštoj bolnici Bar.

Čitaj još:   ZDRAVKO Krivokapić boraviće narednog dana u radnoj posjeti Pljevljima... (foto)

Kako izveštavaju crnogorski mediji, sumnja se da se nezgoda dogodila kada se “audi” kojim je upravljao  M.D., sudario sa “seatom” za čijim volanom je bila B.B.

“Na licu mjesta su stradali vozač “audija” i N.D. koja je bila suvozač u “seatu”. Djevojka B.B. koja je vozila “seat’, podlegla je povredama u 2 sata i 30 minuta u Barskoj bolnici”  saopšteno je “Radio Baru” iz policije.

Saobraćaj je na toj dionici puta u oba smjera bio zatvoren do pet sati.

“Okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nesreće, biće poznate nakon rezultata uzviđaja” piše portal “Dan”

izvor: cdm.me- agencije

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more