IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA u novopazarskom autobusu na putu prema Štutgartu: MAJKA UMRLA NA PUTU DA POSJETI DJECU… (foto)

Na putu prema Štutgartu, na benzinskoj pumpi blizu Beča, dogodila se tragedija koja je potresla putnike autobusa “Pejić Tours” privatnog prevoznika iz Novog Pazara. Putnica, koja je krenula na put da bi posjetila sina u Štutgartu, iznenada je preminula, ostavljajući za sobom tugu i neodgovorena pitanja.

Događaj se odvio kada je autobus napravio pauzu na benzinskoj pumpi nedaleko od Beča. Prema svjedočenju putnika, žena, čiji identitet još uvijek nije otkriven, upitala je “dokle smo stigli?” nakon čega je, na vijest da su blizu Beča, izgubila svijest i pala. Hitna medicinska pomoć je odmah pozvana, a na mjesto događaja stigao je i helikopter u pokušaju da joj se pruži pomoć.

Nažalost, uprkos brzoj reakciji i pokušajima reanimacije, život nesretne putnice nije bio moguće spasiti.

Putnica je, kako se saznaje, bila iz Prijepolja i krenula je na put kako bi se sastala sa sinom u Štutgartu, gdje joj je i kćerka iz Amerike već stigla. Njen iznenadni odlazak ostavio je dubok trag na sve prisutne, a posebno na članove njene porodice koji su je s nestrpljenjem očekivali.

Čitaj još:   DRAMATIČNO: Rosu upotrijebila suzavac, dodatne jedinice na sjever Kosova... (foto i video)

Tragedija na putu prema Štutgartu podsjetila je mnoge na krhkost života i važnost svakog trenutka provedenog sa voljenima. Dok se čekaju zvanični rezultati istrage koji će razjasniti uzrok iznenadne smrti, zajednica i porodica tuguju za izgubljenom.

Ovaj događaj je šokirao lokalnu zajednicu i putnike, te pokrenuo razgovore o važnosti medicinske opreme i obuke za hitne situacije u međugradskim autobusima. U srcima mnogih, ostat će zapamćen kao tužan podsjetnik na nepredvidljivost života i značaj da se svaki trenutak sa najdražima cijeni.

Porodica, prijatelji, i svi koji su poznavali nesretnu putnicu, sada tuguju za velikim gubitkom, dok zajednica stoji uz njih u ovim teškim trenucima. Tragedija na putu prema Štutgartu neće brzo biti zaboravljena, a sjećanje na putnicu živjet će u srcima onih koji su je znali i voljeli.

izvor: sandzakdanas.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more