IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI DETALJI ubistva kod Sjenice: NUSRET je htio da oženi ljubavnicu, bivši muž imao drugi plan… (foto)

Policija i dalje intezivno traga za S. A. Z. (27) iz Sjenice koji je osumnjičen da je prije desetak dana namamio Nusreta Destanovića (27) iz Tutina, inače ljubavnika svoje bivše supruge R. H. (27), a zatim ga pretukao, ubio i bacio u seoski bunar.

Nusret Destanović, podsjetimo, nestao je 8. februara da bi se zatim njegovo unakaženo tijelo pronašlo tri dana u seoskom bunaru u selu Međugor kod Sjenice.

Ubrzo je policija utvrdila da se radi o brutalnom zločinu, a danima su lokalni mediji izvještavali o jezivim detaljima ovog ubistva.

Lokalna policija uhapsila je pomagače E. Dž. (18), E. H. (40) inače, rođake glavnoosumnjičenog S. A. Z. kao i njegovu suprugu R. H. koja je navodno, znala da doći do ubistva, a o tome nije obavjestila policiju. Zločin su bivši supružnici planirali u jednoj novopazarskoj kafani.

– Motiv ovog ubistva svakako je ljubavni trougao između žrtve i bivših partnera koji se sada sumnjiče za brutalan zločin, a sumnja se da je kap koja je prelila čašu u ovom odnosima bio navodni brak između Nusreta Destanovića i R. H. – navodi između ostalog rođak žrtve za Sandžak Danas i dodaje:

– R. H. se odavno razvela i razišla od osumnjičenog S. A. Z.,a pre dve godine je uplovila u vezu sa Nusretom i njen bivši je od samog početka znao za njihovu vezu, koju nije odobravao, piše Sandžak danas.

Prema njegovim riječima, situaciju među ljubavnim trouglom dodatno komplikuje i porodična veza između Nusreta Destanovića i R. H. s obzirom na to da je žrtvina sestra udata za brata R. H.

Čitaj još:   NOVI DETALJI UBISTVA: Zašto UBICA nije UHAPŠEN, zbog čega je još na slobodi... "rođak učestvovao u jezivom smaknuću" NUSRETA Destanovića... (foto)

– Nusretova porodica kada je čula da se on zabavlja sa R. H. potpuno su poludjeli, i nikada nisu odobrili njihovu vezu. Bilo je dosta svađa i pale su neke i teške riječi, bilo je problema, ali Nusreta to nije zanimalo, njegov jedini cilj bio je da se oženi R. H.- naveo je rođak za lokalni portal:

– Osumnjičeni S. A. Z. i ubijeni Nusret Destanović često su se sastajali i razgovarali po kafićima u Tutinu i u Novom Pazaru, gdje su raspravljali o potencijalnom braku Nusreta i R. H., kao i o budućnosti nasljednika koje su u braku dobili S. A. Z. i R. H.

Podsjetimo, sumnja se da je S. A. Z. kobne večeri namamio žrtvu tako što mu je poslao poruku sa telefona R. H. Kada je Nusret došao na dogovoreno mjesto sačekala ga je grupica muškaraca koji su ga prvo pretukli kocem, a zatim je izboden 22 puta. Nakon toga njegovo unakaženo tijelo umotano je u ćebe i bačeno u bunar. Dok se danima tragalo za Nusretom Destanovićem ubica je napustio zemlju.

– S. A. Z. je navodno nakon ubistva odvezao “golf 4” koji je bio u vlasništvu žrtve kod svog rođaka E. H. koji mu je pomogao, tako što mu je omogućio da se okupa, oprao njegovu krvavu garderobu, osušio je, a zatim spalio. Odvezao ga je na autobusku stanicu gdje se potom otišao za Nemačku i dao mu 200 eura – podsjeća izvor.

Čitaj još:   NASTAVLJA SE AGONIJA NA PEŠTERİ: Nusretova rođaka, otkrila nove detalje- “Otac je ćerki zabranio da dođe na dženazu”... (foto)

Policija od tada traga za S. A. Z., a on je navodno, kako je prenosio ovaj lokalni portal dok se tragalo za Nusretom Destanovićem dva puta kontaktirao njegovog brata gdje mu je između ostalog rekao da nema nikakve veze sa njegovim nestankom.

Takođe, on je okrivio mistrezioznog muškarca za zločin gdje je naveo da je žrtva dobio od njega 20.000 eura, stan i kola i da to ima veze sa njegovim nestankom.

izvor: informer.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more