IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

„Igoru DODIKU ZABRANITI ULAZAK i Zaplijeniti imovinu u CRNOJ GORI..“: Oštre reakcije nakon istupa sina MILE Dodika… (foto)

Odmah je uzvratio politički analitičar iz Crne Gore Ljubomir Filipović…

PODGORICA- SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 20, 02. 2024… 08: 32… „Igoru DODIKU ZABRANITI ULAZAK i Zaplijeniti imovinu u CRNOJ GORI..“: Oštre reakcije nakon istupa sina MILE Dodika… (foto)

Ne stišavaju se reakcije nakon istupa Igora Dodika, sina predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika.

  • Milojko Spajić, sa kojim sam imao jako korektan odnos, pomagao mu da digne stranačku infrastrukturu u Crgoj Gori i koji je dolazio u Banja Luku da podrži dan Republike Srpske i koji se divio kako se borimo sa svim, nakon Escobara dobije amneziju i izjavi kako je dan Srpske neustavan, poručio je Dodik junior.

Odmah je uzvratio politički analitičar iz Crne Gore Ljubomir Filipović.

-Igoru Dodiku zbog ovog otvorenog prizavanja u miješanje u političke procese u Crnoj Gori zabraniti ulazak u zemlju i zaplijeniti imovinu. Njega, porodice Dodik i povezanih lica. Posebno ono iznad Pržna što imaju. Tako bi to uradila ozbiljna država, poručio je Filipović.

Čitaj još:   DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI ...

-Ovaj mali krimos junior je u Lavo klubu u Njujorku napravio ceh od 18k …teška krimi banda koja se bahati po svijetu i gdje god drugo stignu, jedan je od komentara iz Crne Gore na objavu Igora Dodika.

-Ukoliko se stvarno ispostavi da je Dodikov sin Igor pomogao u stvaranju Pokreta Evropa sad iz Crne Gore i ako se potvrdi da je porodica Dodik učila Milojka Spajića “borbi protv korupcije“ i ostalim “političkim vrijednostima“ pod četničkom kabanicom, dragi Crnogorici živo ste naj***li, poručio je novinar i kolumnost Dragan Bursać.

(SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more