IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OSKAR Huter: Srušili smo dvije vlade, i ova MILOJKA Spajića, će biti srušena… (foto)

Poslanik Demokratske partije socijalista Oskar Huter poručio je kako je Andrija Mandić, odnosno kako ga je nazvao- četnički vojvoda, neprikosnoveni šef parlamentarne većine.

“Njegove perjanice su Dario Vraneš i Marko Kovačević, oni su najbolji promoteri politike od koje nije odstupio Mandić. To vam govori i o inkluzivnosti i o pomirenju o kojem govore”, naglasio je on za Antenu M.

“Pružamo otpor, ali ne očekujte da ću čupati mikrofone po Skupštini”

Na opasku da opozicija nije dovoljno glasno skrenula pažnju na sve što se dešava – počev od klerikalizacije društva do sve drastičnijeg kršenja ljudskih prava, Huter je kazao da ne zna gdje se očekuje da DPS proizvede veću buku nego u parlamentu i u javnosti, putem saopštenja i drugih aktivnosti.

“Kada biste izvukli statistiku, garantujem da pojedinačno svaki poslanik čitave opozicije ima veći angažman na tom planu nego ikad prije. A ako narod očekuje da Oskar Huter vuče i čupa kablove po parlamentu – mi nijesmo oni”, poručio je.

Čitaj još:   ZENICA: Ermin Mujezinović, policajac skočio u rijeku i spasio trogodišnjeg dječaka ... (foto)

“Srušili smo dvije vlade, i ova će biti srušena”

On je kazao kako treba imati u vidu i to da DPS ima sedamnaest poslanika, te da djeluje i reaguje u skladu sa tim, ali i da ne treba zaboraviti kako su do sada srušili dvije vlade.

“I ova Spajićeva će biti srušena”, kazao je Huter.

On smatra kako DPS, ali i opozicija, mimo svojih birača, treba da animira i apstinente sa posljednjih izbora.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more