IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA U SANDŽAKU: Na bolji svijet preselio ŠAĆIR Redžović, dobar, ugledan i vrijedan čovjek… (foto)

Pružanj, Tutin– U mirnom selu Pružanj, smještenom u opštini Tutin, dogodila se tragedija koja je potresla Pešter. Š.Redžović, stanovnik ovog sela, tragično je izgubio život usled pucnja iz vatrenog oružja, u događaju koji je momentalno izazvao žalost i nevjericu među mještanima.

Policija i tužilaštvo brzo su reagirali na ovaj nesrećni događaj, te su odmah izašli na teren kako bi obavili prve uviđaje i započeli istragu. Preliminarni izvještaji sugerišu da se radi o mogućem samoubistvu, mada su detalji još uvijek nejasni i istraga je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog ishoda.

Stanovnici Pružanja, sela na Pešteri koja je do sada bila poznata po mirnom i skladnom životu, sada se suočavaju s bolnom realnošću nasilja koje je zadesilo jednog od njihovih.

“Ovo je velika tragedija za našu zajednicu”, izjavio je jedan od mještana, “Š.Redžović je bio poznat kao miran i poštovan čovjek. Teško nam je da vjerujemo da se ovako nešto moglo dogoditi.”

Dok policija i tužilaštvo nastavljaju sa svojom istragom, pozivaju svjedoke i sve koji bi mogli imati informacije koje bi pomogle u rasvjetljavanju ovog slučaja da im se jave. Pešter ostaje u šoku i žalosti, dok čeka odgovore i pravdu za Š.Redžovića. Istovremeno, ovaj događaj pokreće pitanja o mentalnom zdravlju i dostupnosti podrške u zajednici, naglašavajući potrebu za većom pažnjom na ovu temu.

Čitaj još:   VELIKA TUGA U BOSNI: Na ahiret preselio NEZIR Redžić (20) život izgubio u saobračajnoj nesreći... (foto)

Ovaj događaj ponovo otvara pitanja o sigurnosti, nasilju, i mentalnom zdravlju u malim zajednicama, gdje svaki gubitak života odjekuje mnogo jače nego u većim sredinama. Pružanj se danas nalazi u tuzi, ali i u nadi da će pravda biti zadovoljena i da će se utvrditi puna istina o okolnostima koje su dovele do gubitka života Š.Redžovića.

izvor: sandzakdanas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more