IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR U NOVOM PAZARU! Muškarac pronađen MRTAV NA ULICI, sumnja se da je OVO uzrok smrti! (foto)

Novi Pazar: U ranim noćnim satima srijede, tačnije oko 2 sata iza ponoći, građani Novog Pazara bili su svjedoci jezivog otkrića u Ulici Jošanička obala. Beživotno tijelo četrdesetpetogodišnjeg muškarca, poznatog samo pod inicijalima I.F., pronađeno je ležeći na ulici, što je odmah izazvalo hitnu intervenciju lokalnih službi bezbjednosti i hitne pomoći.

Prema izjavama izvora bliskog istrazi, policija i hitna služba su brzo reagovale na prijavu zabrinutog građanina, ali su po dolasku na lice mjesta mogli samo da konstatuju tragičan ishod. Muškarac nije pokazivao znake života, a smrt je konstatovana na licu mjesta.

Iako još uvek nije zvanično potvrđen, prvi rezultati istrage upućuju na sumnju da je uzrok smrti prekomerna upotreba narkotika. Specifično, sumnja se na predoziranje heroinom, što dodaje još jedan tamni sloj ovoj već duboko tragičnoj situaciji.

Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja sa operativnim radom na terenu u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do smrti I.F. Istražitelji se nadaju da će detaljnim ispitivanjem svjedoka i analizom na licu mjesta doći do dodatnih informacija koje bi mogle rasvetliti ovaj slučaj.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Uklaniće se i četiri preostala radioaktivna gromobrana...

Dok Jošanica žali za izgubljenim životom, postavlja se pitanje šta se može učiniti kako bi se spriječile slične tragedije u budućnosti. Ovaj incident služi kao mračan podsjetnik na razorne posledice zloupotrebe narkotika i potrebu za kontinuiranom borbom protiv droge na lokalnom i nacionalnom nivou.

Odgovorni organi apeluju na sve građane da prijave bilo kakvu sumnjivu aktivnost povezanu sa drogama, kako bi se zajedno radilo na stvaranju sigurnijeg okruženja za sve. Dok se istraga nastavlja, zajednica ostaje u iščekivanju odgovora, nadajući se da će pravda biti zadovoljena za I.F. i njegovu porodicu.

izvor: sandzakdanas.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more