IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRUZER SA 2.000 PUTNIKA U KARANTINU: Sumnja se da na brodu hara KOLERA… (foto, video)

Trenutno je u toku ispitivanje oboljelih, a zaposleni u zdravstvenim službama na Mauricijusu su se ukrcali na brod i uzeli uzorke od 15 putnika kako bi utvrdili uzrok bolesti

Kruzer “Norwegian Dawn”, sa oko 2.000 putnika, u karantinu je blizu obala Mauricijusa jer putnici na brodu imaju dijareju, a strahuje se da su zaraženi kolerom.

Brod dug 294 metra, koji plovi pod zastavom Bahama zaustavljen je kraj Mauricijusa, a putnicima nije dozvoljeno da napuste plovilo. Naime, vlasti na ostrvu odbile su da prime turiste jer nepoznati broj njih ima dijareju, i nisu sigurni da li su oboleli od norovirusa ili kolere, piše Hamburger Abendblatt pozivajući se na “Le Mauricien”.

BONUS VIDEO: CHOLERA Outbreak Norwegian Dawn 2024

Čitaj još:   SEKUNDE SU GA DIJELILE DO KATASTROFE: Objavljena snimka iz kabine kombija na koji je naletio voz, vozač je za dlaku izbjegao smrt... (foto, video)

Trenutno je u toku ispitivanje oboljelih, a zaposleni u zdravstvenim službama na Mauricijusu su se ukrcali na brod i uzeli uzorke od 15 putnika kako bi utvrdili uzrok bolesti.

Kolera je veoma zarazna, akutna gastrointestinalna infekcija uzrokovana bakterijama kolere i može biti povezana sa teškom dijarejom i povraćanjem i kasnijim velikim gubitkom tečnosti.

Prvi rezultati ispitivanja očekuju se sutra, a do tada putnici ne smiju napustiti brod.

izvor: (Telegraf.rs)

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more