IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVO KADA ĆE BITI SAHRANJEN UBIJENI MMA BORAC: Objavljene fotografije osumnjičenih za ubistvo reprezentativca Srbije… (foto, video)

EVO KADA ĆE BITI SAHRANJEN UBIJENI MMA BORAC… BEOGRADSKA policija identifikovala je osumnjičene za ubistvo Stefana Savića (23) poznatog MMA borca, i u toku je njihovo lociranje…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 27. 02. 2024… 00: 52… EVO KADA ĆE BITI SAHRANJEN UBIJENI MMA BORAC: Objavljene fotografije osumnjičenih za ubistvo reprezentativca Srbije… (foto, video)

Ubijeni MMA borac Stefan Savić biće sahranjen danas, 27. februara u 14 časova na groblju u Boleču.

Opelo počinje u 13 časova i 30 minuta u crkvi u Boleču.

Savić je preminuo 25. februara usljed zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu, dok je drugi 32-godišnji mladić zadobio teške tjelesne povrede, saopštio je MUP Srbije.

(Foto: MUP Srbije)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je saopštilo da su identifikovana dvojica osumnjičenih za ubistvo MMA borca Stefana Savića (23) u noći 25. februara u Dunavskoj ulici u Beogradu. Objavljene su i fotografije osumnjičenih, a građani se pozivaju da jave ako imaju neke informacije o njima.

Kako je policija navela, za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Čitaj još:   UŽAS: Bolnica iz Užica odbila da primi dvojicu Sjeničaka, umrli su boreći se za vazduh i kiseonik... (foto)

Za njima se traga zbog krivičnog djela teško ubistvo.

Savić je preminuo 25. februara usljed zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu, dok je drugi 32-godišnji mladić zadobio teške tjelesne povrede, saopštio je MUP Srbije.

Podsjećamo, u noći između subote i nedelje 00. 50 časova policija je na Terazijama zaustavila sumnjiv auto “fijat 500”, koji je vozio M. V. (22), a na mjestu suvozača je bio Stefan M. (32) koji je obilno krvario i imao ubodne rane na nozi i grudima. Kolima Hitne pomoći S. M. odvezen je na Urgentni centar.

BONUS VIDEO: Potresne scene na Dorćolu na mjestu gdje je ubijen mladi MMA borac…

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more