IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SDP: Hoće li se iko iz vladajuće većine oglasiti- Vučićev politički klovn, maše po Podgorici sa tri prsta prijeteći “srpskim svetom”… (foto, video)

Iz Socijaldemokratske partije pozvali su stranke iz vladajuće većine da se oglase povodom današnje promocije “srpskog sveta”u Skupštini Crne Gore.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 27. 02. 2024… 19: 32… SDP: Hoće li se iko iz vladajuće većine oglasiti- Vučićev politički klovn, maše po Podgorici sa tri prsta prijeteći “srpskim svetom”… (foto, video)

BONUS VIDEO: Dodik sa tri prsta pozdravio demonstrante ispred Skupštine Crne Gore

“Doživjeli smo da na godišnjicu zločina nad nesrpskim putnicima koji je zaustavljen u Štrpcima, Vučićev politički klovn maše po Podgorici sa tri prsta prijeteći “srpskim svetom”. Šta na to ima da kaže navodni “predsjednik svih građana” koji je i omogućio “vojvodi” da prigrabi dio vlasti.

Šta na to kažu čuvari bezbjednosnog sektora, iz redova časnih Demokrata? Da lipremijer Spajić podržava Dodika i Mandića, ili možda ni to nije gledao, kao što ne gleda odbore za bezbjednost”, poručio je zamjenik predsjednika SDP Petar Odžić.

Čitaj još:   TUŽAN, NIJE ISTO ŠTO I DEPRESIVAN: ALI U čemu je stvarna razlika?

Ako iz vlasti misle, kako dodaju iz SDP, da ćemo u Evropu kroz promociju velikodržavnih projekata, produbljujući podjele i mržnju među već podijeljenim stanovništvom, onda su ili naivni i politički licjemjerni.

“Okanimo se podjela, dajte da svi zajednički damo doprinos da Crna Gora bude prva naredna članica EU”, kazao je Odžić.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more