IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JAKOV Milatović: “Moja ostavka, ne treba da opterećuje javnost, obavijestiću ako se odlučim na drugačije političko djelovanje…” (foto)

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović poručio je danas da njegova ostavka na sve funkcije u Evropi sad ne treba da opterećuje crnogorsku javnost…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 28, 02. 2024… 10: 22… JAKOV Milatović: “Moja ostavka, ne treba da opterećuje javnost, obavijestiću ako se odlučim na drugačije političko djelovanje… “(foto)

„Što se tiče ostavke svima je sve jasno i jasan sam bio i precizan u svom obavještenju. Ono sto želim da poručim je da moja ostavka ne treba da opterećuje crnogorsku javnost. 

Ali isto tako u odnosu na određene stvari koje su se dešavale u posljednjih par mjeseci ne bih da dajem svoj legitimitet. Ja sam tu bio fer i vrlo jasan“, kazao je Milatović novinarima u Podgorici. 

Istakao je da isto tako u odnosu na određene stvari koje su se dešavale, posebno u posljednjih par mjeseci, ne želi da više bilo kome daje legitimitet, “posebno ako se radi o odlukama koje su se donosile i načinu rada koji je suprotan principima na kojima je Pokret Evropa sad osnovan”.

Čitaj još:   AMFILOHIJE PROKLEO VUČIĆA I PERIĆA, PA PORUČIO: Da nijesam u paklu, platili bi mi za izdaju Kosova i majke Rusije!

 – Što se tiče moje političke budućnosti, mislim da je javnost negdje već prepoznala da sam, bez obzira na moju partijsku pripadnost, u potpunosti bio posvećen funkciji predsjednika države i to će tako ostati.

Ukoliko se odlučim za neko buduće drugačije političko djelovanje, transparentno i na vrijeme ću obavijestiti javnost – kazao je Milatović novinarima.

Dakle, ukoliko se odlučim na drugačije političko djelovanje obavijestiću javnost o tome“, kazao je Milatović, dodajući da na dalja novinarska pitanja ne može da odgovori zbog obaveza u Tirani. 

izvor portal Aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more