IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Članovi Vlade ponašaju se kao taoci NSD koji su prinuđeni da nijemo posmatraju Mandićevo štetočinstvo… (foto)

“Od skaradnog ponašanja Mandića samo je gore ćutanje onih koji su ga postavili na mjesto odakle može da kontinuirano nanosi štetu CG”

Ćutanje Vlade i MVP na protesnu notu BiH povodom pokušaja Andrije Mandića i Milorada Dodika da ponize ovu nama prijateljsku susjednu državu, predstavlja sramotu i odsustvo političkog integriteta, prije svega PES, partije koja čini osovinu ove vlade, saopštili su iz Demokratske partije socijalista.

„Bježanje od odgovornosti i strah od Mandićeve partije koja čini parlamentarnu većinu, sramota je za PES, ali to je manje važno. Ono što je mnogo bitnije su loše posljedice činjenice da su na čelnu poziciju u državi postavili nacionalistu koji po nalogu svojih mentora destabilizuje Crnu Goru, kvari odnose sa susjedima i namjerno otežava napredovanje Crne Gore ka EU“, navode u saopštenju.

Kako dodaju, od skaradnog ponašanja Andrije Mandića samo je gore ćutanje onih koji su ga postavili na mjesto odakle može da kontinuirano nanosi štetu Crnoj Gori.

Čitaj još:   NAPAD NA NOVINARA ESADA KOČANA: Dragutinu Šukoviću pritvor do 30 dana... (foto i video)

„Članovi Vlade, zajedno sa premijerom ponašaju se kao taoci Nove srpske demokratije koji su prinuđeni da nijemo posmatraju štetočinstvo koje im Mandić ispred očiju čini. Zbog svega navedenog jasno je da svaki dan opstanka ove parlamentarne većine i ovakve Vlade nanosi ogromnu štetu državi Crnoj Gori što je Demokratska partija socijalista i najavljivala još od samog formiranja Vlade“, zaključuju u saopštenju.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more