IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI 21.maj: Razlaz JAKOVA Milatovića i MILOJKA Spajića, školski primjer raskola unutar nezrele i nedovršene političke grupe… (foto)

Razlaz Milatovića i Spajića je školski primjer raskola unutar jedne nezrele i nedovršene političke grupe, smatraju u Građanskoj inicijativi 21. maj.

“Partija koja je skrpljena “s koca i konopca” neminovno se mora svesti na svoju prirodnu mjeru. PES je inače bezideološka i interesna stranka najsličnija DPS- au i tipičan je primjer za partije koje traju toliko dugo koliko su na vlasti. PES bi teško preživio kao opozicija, baš kao što danas DPS djeluje trivijalno i beznadežno kao opoziciona stranka”, kažu u GI 21. maj.

Nasuprot PES-u, smatarju, Milatović će pokušati da formira još jednu retro-stranku koja će biti mješavina političkog duha SNP-a od prije dvadeset godina i novokomponovane litijaške nostalgije.

“Ukoliko to završi Milatović može graditi koaliciju sa njemu srodnim strankama poput podmuklih Demokrata i prevarantske URA-e. Takav bizarni trodjelni savez nesumnjivo će imati Vučićevo pokroviteljstvo i podršku njegove političke agenture u Crnoj Gori.

Čitaj još:   MILOJKO Spajić: Podnijeću ostavku ako prosječna plata ne bude 1000 eura, a minimalna 700... (foto, video)

Svi ovi neurastenični politički procesi, osim što svjedoče o političkoj klasi koja budi potrebu za radnim logorima, samo potvrđuju u kojoj mjeri crnogorska “demokratska dinamika” odražava trećerazrednu politiku”, zaključuju u GI 21. maj.

izvor: cdm.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more