IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS U PODGORICI! Razbojnik uhapšen zbog krađe, teško povredio policajca, POLOMIO MU LOBANJU! (foto)

Iz Uprave policije su saopštili da je sinoć oko 20: 45 časova u prostorijama za zadržavanje Odjeljenja bezbjednosti Podgorica fizički napadnut policijski službenik radno angažovan na obezbjeđenju prostorija za zadržavanje, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede.

PRITVORENIK Zoran V. (38) je napao i teško povrijedio policajca M.R. koji je sa frakturom lobanje primljen u bolnicu.

Incident u kojem je teško povređen policajac odigrao se, kako prenose crnogorski mediji, sinoć nešto pre 21 sat u prostorijama za zadržavanje Odeljenja bezbednosti Podgorica. 

„Naime, prilikom izvođenja zadržanog lica Z.V. do toaleta, koji je u prostorijama za zadržavanje boravio zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, isti je fizički napao policijskog službenika M.R. i tom prilikom mu je nanio tešku tjelesnu povredu – naprsnuće lobanje“, naveli su iz Uprave policije.

Čitaj još:   CETINJE: Bačen suzavac, građanima naređeno da se povuku... (foto i video)

Lice je, kako su kazali, savladano uz upotrebu sredstava prinude – fizičkom snagom, i smješteno u prostoriju za zadržavanje.

„Povrijeđeni policijski službenik je upućen na ukazivanje ljekarske pomoći u Urgentni brol Kliničkog centra Crne Gore, te je zadržan na odjeljenju neurohirurgije radi daljeg posmatranja. Sa događajem je obaviješten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama Z.V. stiču elementi krivičnog djela teško ubistvo u pokušaju“, zaključuje se u saopštenju.

izvor: analitika. me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more