IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI 21. maj: Demokrate najpodmuklija parlamentarna partija… (foto)

Sve parlamentarne političke partije su manje ili više dostojne prezira ali ovih dana je jedna od njih nadmašila i najgore među njima. Riječ je o partiji lažnog imena i još podmuklije prakse, Bečićevim i Bogdanovićevim ‘Demokratama’, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

“Ovo je stranka koja ima preovlađujuću vlast u Herceg Novom a čiji se gradonačelnik juče opet pojavio kao podvarijanta banalnog neočetnika. To je gradonačelnik koji podržava mrziteljski karneval i spaljivanje lutke sa likom pisca samo zbog toga što Nikolaidiseva lucidna misao razobličava i ismijava višedecenijsko velikosrpsko metanisanje”, kažu u GI 21. maj.

Pritom, podsjećaju javnost da je u Herceg Novom, nakon što je Crna Gora nesebično otvorila vrata ratnim emigrantima iz BiH, preovladala velikosrpska i anticrnogorska politika da bi uz podršku ”maligne SPC uspjela da šovinizira i primitivizuje Herceg Novi”.

“Dodatno je partija koja se usudila da preuzme resor kulture postavljajući za ministricu nekvalifikovanu osobu kojoj jogledalo kulturne politike takođe “valovito četništvo” sa dijagnostifikovanom joanikijevskom fobijom od Njegoševog mauzoleja.

Čitaj još:   NASLEDNIK Amfilohija neće se birati u Crnoj Gori... (foto i video)

Konačno, ovo je stranka koja je postavila i nekvalifikovanog ministra unutrašnjih poslova koji po svemu liči na činovničkog pripravnika. On se ovih dana posebno proslavio po “stručnom” pravnom mišljenju i “strukturalnom razumijevanju” resora u koji je bečićevski zalutao.

Odista, ova podmukla, vlastoljubiva i nekvalifikovana grupa političkih spletkaroša najviše bi pomogla Crnoj Gori kada bi što prije nestala sa političke scene”, zaključuju u GI 21. maj.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more