IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI 21. maj: Demokrate najpodmuklija parlamentarna partija… (foto)

Sve parlamentarne političke partije su manje ili više dostojne prezira ali ovih dana je jedna od njih nadmašila i najgore među njima. Riječ je o partiji lažnog imena i još podmuklije prakse, Bečićevim i Bogdanovićevim ‘Demokratama’, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

“Ovo je stranka koja ima preovlađujuću vlast u Herceg Novom a čiji se gradonačelnik juče opet pojavio kao podvarijanta banalnog neočetnika. To je gradonačelnik koji podržava mrziteljski karneval i spaljivanje lutke sa likom pisca samo zbog toga što Nikolaidiseva lucidna misao razobličava i ismijava višedecenijsko velikosrpsko metanisanje”, kažu u GI 21. maj.

Pritom, podsjećaju javnost da je u Herceg Novom, nakon što je Crna Gora nesebično otvorila vrata ratnim emigrantima iz BiH, preovladala velikosrpska i anticrnogorska politika da bi uz podršku ”maligne SPC uspjela da šovinizira i primitivizuje Herceg Novi”.

“Dodatno je partija koja se usudila da preuzme resor kulture postavljajući za ministricu nekvalifikovanu osobu kojoj jogledalo kulturne politike takođe “valovito četništvo” sa dijagnostifikovanom joanikijevskom fobijom od Njegoševog mauzoleja.

Čitaj još:   VLASNIK i Urednik Informera DRAGAN J. Vučićević kolima udario djevojku na pešačkom prelazu... (foto)

Konačno, ovo je stranka koja je postavila i nekvalifikovanog ministra unutrašnjih poslova koji po svemu liči na činovničkog pripravnika. On se ovih dana posebno proslavio po “stručnom” pravnom mišljenju i “strukturalnom razumijevanju” resora u koji je bečićevski zalutao.

Odista, ova podmukla, vlastoljubiva i nekvalifikovana grupa političkih spletkaroša najviše bi pomogla Crnoj Gori kada bi što prije nestala sa političke scene”, zaključuju u GI 21. maj.

izvor: standard.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   GI 21. maj: Crna Gora u Briselu prekrižena priča, predsjednik države ne dobacuje dalje od službenika u Vučićevom kabinetu... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more