IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sekretarica, kum i tetka: Odbornici bliski JAKOVU Milatoviću, formiraju ”familijarni” odbornički klub u Skupštini… (foto)

Pet odbornika koji su napustili podgorički PES, a koji su bliski doskorašnjem zamjeniku predsjednika Pokreta i šefu države Jakovu Milatoviću, formiraće novi odbornički klub u Skupštini Glavnog grada.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 06. 03. 2024… 12: 32… Sekretarica, kum i tetka: Odbornici bliski JAKOVU Milatoviću, formiraju ”familijarni” odbornički klub u Skupštini… (foto)

U novom klubu će biti Dragan RadovićDragutin VučinićRanka OtaševićJevrosima Pejović i Nađa Ljiljanić.

Da se radi o rodbinski i kumovski povezanim ljudima pokazuje to da je Radović kum predsjednika Milatovića, da mu je Ranka Otašević tetka, što je on i sam potvrdio gostujući u jednoj TV emisiji, a ekipu zaokružuje Nađa Ljiljanić koja je predsjedniku države sekretarica.

Oni su već pokrenuli inicijativu za formiranje novog odborničkog kluba u Skupštini Glavnog grada, a da je inicijativa stigla potvrdila je i predsjednica Skupštine Jelena Borovinić Bojović.

Ovih pet odbornika je samo dio ljudi koji su prije nekoliko dana napustili opštinski odbor podgoričkog Pokreta Evropa sad.

Čitaj još:   SKANDAL U KRALJEVU: Gradski funkcioner se skidao go u kafani, pa dobio batine... (foto)

Oni su ranije podnijeli ostavke na sve funkcije u toj partiji.

Kako su kazali njihovo zalaganje i doprinos, od strane rukovodstva Pokreta nije uvaženo.

“Ignorisan je naš predlog liste kandidata za parlamentarne izbore. Finale je nedavna odluka rukovodstva da raspusti podgorički Odbor, bez ikakvog obavještenja, razgovora ili konsultacija.

Na ovaj način onemogućeno nam je da kroz organe pokreta utičemo na donošenje odluka, a posebno na svakodnevna odstupanja od principa i ciljeva oko kojih smo se i okupili, zbog čega dajemo ostavke na sve funkcije u Pokretu Evropa Sad”, saopštili su doskorašnji članovi PES- a…

IZVOR Standard.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more