IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BUDVA: Uhapšen Državljanin Srbije, osumnjičen za pokušaj ubistva… (foto)

Državljanin Srbije M.P. (28) uhapšen je zbog sumnje da je ranio nožem jednu osobu u manastiru Podmaine, u Budvi…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 07. 03. 2024… 00: 32… BUDVA: Uhapšen Državljanin Srbije, osumnjičen za pokušaj ubistva… (foto)

Kako je saopšteno iz Uprave policije, ranjena osoba je povrijeđena u predjelu vrata i transportovana je na ukazivanje ljekarske pomoći.

Policija Policija (Foto: RTCG)

“Danas je oko 12.30 časova policiji u Budvi prijavljeno da je u manastiru Podmaine došlo do upotrebe noža, i da je tom prilikom jedna osoba zadobila povrede u predjelu vrata, te da je transportovana na ukazivanje ljekarske pomoći”, kazali su iz policije.

“Policija je odmah izašla na lice mjesta, sa događajem upoznala tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem su nalogu preduzete dalje mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica. Preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti službenici budvanske policije došli su do sumnje da je lice koje je oštećenom nanijelo povredu”, saopšteno je iz UP. 

Čitaj još:   VAŠINGTON- KIEV: SAD ponudile Zelenskom da ga izvuku iz Kijeva, odbio da izađe iz zemlje... (foto, video)

M.P. je doveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Budva gdje je sa njim obavljen razgovor.

“Sa svim je upoznat postupajući tužilac po čijem je nalogu M.P. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju”, zaključeno je u saopštenju policije.

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more