Zanimljivosti

GRMI, PADA, A BIT ĆE I SNIJEGA: Oblačno, kiša i pljuskovi s grmljavinom, vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Najviša dnevna temperatura od 10 do 16 stepeni Celzijusovih…

SARAJEVO: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 07. 03. 2024… 07: 32… GRMI, PADA, A BIT ĆE I SNIJEGA: Oblačno, kiša i pljuskovi s grmljavinom, vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

U Bosni i Hercegovini će danas preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH…

Na planina se očekuje i slab snijeg. Prema kraju dana ili tokom noći postupan prestanak padavina. Vjetar slab u Bosni sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 6 do 13 stepeni.

Poslijepodne i tokom noći se očekuje kiša i pljuskovi s grmljavinom, koji lokalno mogu biti i intenzivniji. Slab jugozapadni vjetar u Hercegovini i na jugozapadu Bosne, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura od 10 do 16 stepeni Celzijusovih.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša i lokalni pljuskovi se očekuju poslijepodne i tokom noći. Najviša dnevna temperatura oko 14 stepeni.

Danas pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima koji ponegdje mogu biti praćeni grmljavinom. Na planinama se očekuje snijeg. Prema kraju dana ili tokom noći padavine postupno prestaju. Vjetar slab u Bosni sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 6 do 12 stepeni Celzijusovih.

U petak pretežno sunčano vrijeme. Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska oblačnost. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od – 2 do 4, na jugu do 7, a dnevna od 6 do 12, na jugu do 14 stepeni.

U subotu umjereno do pretežno oblačno. Poslijepodne u većem dijelu zemlje se očekuje slaba kiša, a tokom noći uglavnom u Hercegovini. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 4, na jugu do 6, a dnevna od 8 do 14, na sjeveroistoku Bosne do 17 stepeni C…

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme s kišom u južnim, zapadnim i juogozapadnim područjima. Jutarnja temperatura zraka od 5 do 11, na jugu do 14, a dnevna od 11 do 18 stepeni C..

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 10. maj 202. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan nervozan,…

7 sati ago

JESU LI NA BHRT- u UOPŠTE SVJESNI ŠTA SU NAPRAVILI: NAKON ODLUKE SUDA FTV ponovo počela emitovati program… (foto, video)

BELMIN Karamehmedović potpisao odluku, pušten program... SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 08, 05. 2024… 20:…

8 sati ago

JOŠ JEDNO JEZIVO UBISTVO: Muž ubio suprugu u Gradačcu, zatim počinio samoubistvo u Srebreniku?! (foto)

Danas je u Gradačcu pronađeno beživotno tijelo jedne ženske osobe za koju se vjeruje da…

8 sati ago

UŽAS u Srbiji: UČENIK PRETUKAO PROFESORA- Izbacio ga sa časa, ovaj mu razbio nos… (foto)

Bivši učenik Tehničke škole "9.maj" iz Bačke Palanke (Srbija), B.M., fizički je danas napao profesora…

8 sati ago

This website uses cookies.