IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IVAN Vuković: Ne pada nam na pamet da budemo u bilo kakvom političkom aranžmanu sa ovom vlašću… (foto, video)

Ne pada nam na pamet da budemo dio bilo kakvog političkog aranžmana sa trenutnim nosiocima vlasti kako na lokalnom, tako i na državnom nivou, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković, komentarišući vršenje vlasti u Crnoj Gori, ali i Glavnom gradu nakon raskola u Pokretu Evropa sad i odlaska većeg broja odbornika te stranke iz Kluba odbornika.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 07. 03. 2024… 00: 32… IVAN Vuković: Ne pada nam na pamet da budemo u bilo kakvom političkom aranžmanu sa ovom vlašću… (foto, video)

Dr Ivan Vuković je za TV E rekao da svjedočimo političkom cirkusu, ističući da DPS ne želi da daje legitimitet ovome što se dešava.

Kao poseban problem izdvojio je posljednje zaduženje Vlade od 678 miliona eura, uz kamatnu stopu od 5,8 odsto.

Čitaj još:   IVAN Vuković: VLADIMIR Putin komponuje, ALEKSANDAR Vučić diriguje, ANDRIJA Mandić svira, MILOJKO Spajić i njegovi igraju... (foto)

“Ovo nije Vlada, ovako se država ne vodi, a o Glavnom gradu bih mogao da govorim cio dan. Tuga me hvata kad vidim kako stvari funkcionišu. Vlast u Podgorici funkcioniše kao raštimovani orkestar gdje svako vuče na svoju stranu. Oni će vjerovatno pokušati da zbiju redove. Istrpjeće sve samo da DPS bude u opzicionim redovima. U redu, ako to građani žele”,  poručio je Ivan Vuković.

BONUS VIDEO: Ivan Vuković | DRUGAČIJA RADIO VEZA | 30.01.2024.

izvor Portal abalitika.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more