IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Zirojević: MARKO Kovačević se takmiči sa DARIOM Vranešom, ko će više mržnje posijati… (foto)

Predsjednik Opštine Nikšić i novoizabrani potpredsjednik Nove srpske demokratije Marko Kovačević, sramotnom izjavom povodom današnjeg zasijedanja Skupštine na Cetinju, samo je nastavio kampanju raspirivanja mržnje koju, nažalost, već duži vremenski period sprovodi uz amin njegovih koalicionih partnera u Nikšiću, kazao je poslanik SD- a Nikola Zirojević. 

“Džaba priče o crnogorskom Dalaj Lami, džaba mazanja očiju međunarodnim partnerima, što u Podgorici, što po brojnim međunarodnim adresama, džaba evropska i pomiriteljska priča u Parlamentu, kad se uvijek javi neki, viši ili niži funkcioner Nove srpske demokratije i pokaže pravo lice partije koju predstavlja”, kaže Zirojević. 

Džaba je, kaže, “Mandić godinama vježbao glumu (sjetimo se ruke na srce i pokajničkih izjava u predizbornim spotovima), kad suština njegove politike uvijek izbije na površinu od stranje politički neiskusnih, ali makar iskrenih kadrova”.

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: Postoji opcija da SD napusti Odbor za izbornu reformu... (foto)

“Do skoro je to bio Vraneš, a danas je glavna partijska zvijezda Kovačević. Takmiče se, izgleda, ko će goru izjavu dati, ko će više mržnje posijati i ko će više zaličiti na fašizam. Iako ne sumnjam da će Kovačević danas dobiti mnogo tapšanja po leđima i čestitki “kako mu je dobro rekao”, činjenica je, ipak, da su on i slični njemu najveća antireklama i Novoj srpskoj demokratiji, i koaliciji ZBCG i Andriji Mandiću samom”, zaključio je Zirojević. 

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more