IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Ako ti basta, dođi”: Pogledajte verbalni sukob poslanika DPS- a i ANDRIJE Mandića… (foto, video)

Zasijedanje Parlamenta na Cetinju obilježilo je više sukoba. Osim onih između poslanika ZBCG Milana Kneževića i poslanika DPS- a Oskara Hutera, te Dritana Abazovića sa Andrijom Mandićem i Jovanom Vučurovićem, i poslanici Andrija Nikolić i Danijel Živković imali su verbalni okršaj sa predsjednikom Skupštine ANDRIJOM Mandićem. 

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 08. 03. 2024… 00: 32… “Ako ti basta, dođi”: Pogledajte verbalni sukob poslanika DPS- a i ANDRIJE Mandića… (foto, video)

Verbalni sukob između Nikolića i Živkovića sa jedne strane i Mandića sa druge strane izbio je nakon što je predsjednik Skupštine zaprijetio poslanicima DPS-a da će ih izbaciti iz sale.

Na te prijetnje Andrija Nikolić je odgovorio Mandiću ”Izvoli ako mu basta, dođi i ti i kolege iz obezbjeđenja da nas izbacite iz sale”, nakon čega je Mandić uputio uvrede Živkoviću i Nikolića nazvao bitangom.

Čitaj još:   NAGLA PROMJENA VREMENA: Temperature padaju za 10 stepeni C, narednih dana oblačno sa lokalnim pljuskovima... (foto)

BONUS VIDEO: Sukob poslanika u Skupštini

U tom trenutku prema Mandiću su krenuli i Nikolić i Živković u namjeri da se rasprave i obračunaju sa njim, a veći incident je spriječilo obezbjeđenje.

BONUS VIDEO: Verbalni sukob poslanika DPS-a i predsjednika Skupštine

izvor Portal analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more