IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRANISLAV Nenezić: Poslanički klub PES- a potvrdio da je ANDRIJA Mandić, gazda parlamentarne većine… (foto)

On je ironično rekao da ovaj saziv Skupštine isporučuje istorijske rezultate…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 09. 03. 2024… 19: 32… BRANISLAV Nenezić: Poslanički klub PES- a potvrdio da je ANDRIJA Mandić, gazda parlamentarne većine…

Komentarišući tvrdnje PESA-a da aktuelni saziv Skupštine “isporučuje istorijske rezultate”, Nenezić je kazao da je to istina jer se “nikada u istoriji nije desilo da neko sa devet poslanika, rukovodi sa njih 20”

Branislav Nenezić

Poslanički klub Pokreta Evropa sad (PES) je, inicijativom da se sa dnevnog reda skupštinske sjednice izostavi inicijativa za smjenu predsjednika Skupštine Andrije Mandića, potvrdio da je on gazda parlamentarne većine, ocijenio je poslanik Socijaldemokrata Branislav Nenezić.

Naknadna pamet ili se još jednom pokazuje da je Andrija Mandić “gazda” parlamentarne većine– poručio je poslanik Socijaldemokrata (SD) Branislav Nenezić kometarišući inicijativu poslaničkog kluba PES- a da se sa dnevnog reda skupštinske sjednice izostavi inicijativa za smjenu Andrije Mandića.

Čitaj još:   "ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA...": Novi SKANDAL u Srbiji... (video)

On je ironično rekao da ovaj saziv Skupštine isporučuje istorijske rezultate.

”Istina, nikada se u istoriji nije desilo da neko sa 9 poslanika, rukovodi sa njih 20! Ali još jednom su nas poslanici Pokreta Evropa sad uvjerili u suprotno, hvala vam za “ulazak” u istoriju”, napisao je Nenezić na društvenoj mreži X (bivši Tviter)

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more