IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 10. mart 2024. godine…

Rak dobija novac, Lavu sve zavisi od drugih, Djevica obazriva, Vaga puna samopouzdanja… Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan snažan, Bik pod uticajem okoline, Blizanci mijenjaju nešto, Rak dobija novac, Lavu sve zavisi od drugih, Djevica obazriva, Vaga puna samopouzdanja, Škorpija smiruje strasti, Strijelac opušten, Jarac ima dobar dan, Vodolija uživa, a Ribe imaju dobar poslovni dan…

Ovo je dnevni horoskop za 10. mart 2024. godine…

OVAN

Najsrećniji dan za vas biće 19. mart 2024. godine. Merkur i Sunce stvaraće skladnu vezu u porodičnoj kući. Biće to dan kada ćete lako moći da se oslonite na svoju intuiciju. Ovo će vam pomoći da donesete najbolje odluke…

BIK

Najsrećniji dan za vas biće 10. mart 2024. godine. Tada će u kuću novca ući mlad Mjesec u Ribama. Možda ćete imati značajnu finansijsku dobit. Zvijezde će vam pomoći da ostvarite značajan napredak.

BLIZANCI

Najsrećniji dan za vas biće 10. mart 2024. godine. Mlad Mjesec u Ribama ući će u vašu kuću karijere. Saturn je u Ribama od 2023. i nastavio je da se kreće kroz vašu kuću karijere. Ova lekcija vas je natjerala da često razmišljate o svojoj profesionalnoj budućnosti. Zvijezde kažu da je ovo vaša prilika da razmislite o promjenama.

RAK

Najsrećniji dan za vas biće 9. mart 2024. godine. Ovaj dan će aktivirati vašu kuću karijere. Razmišljaćete mnogo više o mogućnostima koje imate za lični rast i razvoj. Vrijeme je da donesete odluku i pozabavite se dodatnom edukacijom.

Čitaj još:   ISPOVIJEST švercera migranata: “Zarađivao sam i 3.000 eura po turi, ali to su PROKLETE pare”... (foto)

LAV

Najsrećniji dan za vas biće 19. mart 2024. godine. Sunce će ući u Ovna i aktivirati vašu kuću karijere. To je dan pun obilja. Odluke koje ćete donijeti tokom ovog perioda pomoći će vam da napredujete na poslu. Uspjeh će vas natjerati da na stvari gledate drugim očima.

DJEVICA

Najsrećniji dan za vas biće 25. mart 2024. godine. Ovaj dan vas poziva da posvetite više pažnje svom zdravlju. Uživaćete u lijepim porodičnim trenucima i pokušati da napunite baterije. Biće to dan kada ćete učiniti više stvari za sebe. Nećete više brinuti o svojoj budućnosti.

VAGA

Najsrećniji dan za vas biće 10. mart 2024. godine. Mlad Mjesec u Ribama odmaraće se u kući motivacije. Biće to dan kada ćete se osjećati snažno i moći ćete da donosite mnogo jasnije odluke za svoju budućnost. Slijedi period koji će biti izuzetno prosperitetan.

ŠKORPIJA

Najsrećniji dan za vas biće 31. mart 2024. godine. Posljednji dan u mjesecu biće onaj koji će vas natjerati da proširite svoje vidike. Bićete mnogo odlučniji, a zvijezde će vam pomoći da donesete najbolje odluke.

STRIJELAC

Najsrećniji dan za vas biće 19. mart 2024. godine. Sunce će ući u Ovna i aktivirati kuću novca. Biće to mjesec u kome ćete vidjeti da se vaš prihod značajno povećava. Vrijeme je da uživate u plodovima svog rada.

JARAC

Najsrećniji dan za vas biće 25. mart 2024. godine. Proći ćete kroz proces transformacije. Mnogo više se fokusirajte na duhovnu stranu. Uspjećete da postignete emocionalnu ravnotežu i mnogo bolje razumijete svijet oko sebe.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 23. avgust 2019. godine...

VODOLIJA

Najsrećniji dan za vas biće 25. mart 2024. godine. Za vas je to dan kada ćete možda otkriti pravu ljubav. Postaćete svjesni osjećanja osobe iz vašeg bliskog okruženja.

RIBE

Najsrećniji dan za vas biće 3. mart 2024. godine. Provešćete više vremena nego ikada sa svojim najmilijima i razumjećete šta vam je zaista važno. Stvari će se promijeniti u pravom smjeru. To je dan za uživanje u malim životnim zadovoljstvima…

izvor iBalkan,net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more