IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Skidanjem inicijative za smjenu ANDRIJE Mandića, PES potvrdio da je beznačajni instrument u rukama NSD- a… (foto, video)

Poslanički klub Pokreta Evropa sad zatražio je da se sa dnevnog reda sjednice Skupštine, koja je zakazana za ponedjeljak, skine inicijativa za razrješenje predsjednika parlamenta Andrije Mandića.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 09. 03. 2024… 19: 32…DPS: Skidanjem inicijative za smjenu ANDRIJE Mandića, PES potvrdio da je beznačajni instrument u rukama NSD- a… (foto, video)

U predlogu poslaničkog kluba PES-a dostavljenom predsjedniku Skupštine, u koji je agencija MINA imala uvid, navodi se da u toj partiji smatraju postoje dvostruki aršini.

O tome, kako navode, svjedoči i činjenica da su upravo partije koje su podnijele predlog za razrješenje Mandića, 7. februara 2022. godine razriješili sa funkcije predsjednika Skupštine Aleksu Bečića, pozivajući se tada na velike društvene, političke i socijalne podjele, zaustavljen EU put i nazadovanje na polju vladavine prava.

Najava da će Pokret Evropa sad, na sjednici Skupštine koja je zakazana za ponedjeljak, inicirati skidanje inicijative za smjenu Andrije Mandića sa dnevnog reda novo je poniženje ovog raspadajućeg pokreta koje je još jednom potvrdilo da su Spajić i PES ništa drugo do beznačajni instrument u rukama Nove srpske demokratije, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Čitaj još:   AUSTRALIAN OPEN: Neuništivi Nadal preokrenuo 0: 2 Medvedeva i osvojio rekordni 21. grand slam... (foto, video)

“Nakon skandaloznih izjava kako je Andrija Mandić zapravo crnogorski Dalaj Lama i ćutanja na nacionalističke ispade Daria Vraneša i Marka Kovačevića uz prećutnu saglasnost za hvalospjeve Dodika o “srpskom svetu“ u Skupštini Crne Gore, ogoljena je suština aktuelne konstelacije političke scene i postalo do kraja jasno da je šef ove parlamentarne većine Andrija Mandić, dok je Milojko Spajić njegov najobičniji šegrt”, saopštili su iz DPS-a.

Na kraju, u skladu sa poslovicom da ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da, kako su kazali, svaka zvjerka pokaže trag, vjerujemo da su i ovakvi događaji dragocjeni jer više nema nikakve dileme– između PES-a i Nove srpske demokratije nema nikakve razlike u ciljevima, vrijednostima i političkom programu.

BONUS VIDEO: VIJESTI U POLA 7 – PES PROTIV SMJENE MANDIĆA 

Izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more