IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREDRAG Bošković: Sramna je MILANA Pipuna Kneževićeva izjava, PES je samo beznačajan instrument u njegovim i rukama ANDRIJE Mandićevim… (foto)

Današnja izjava Milana Kneževića kojom ismijava Vojsku Crne Gore, sramotna je i nažalost očekivana od nekog koji je čitav svoj politički put podredio cilju da Vojske i institucija nezavisne države Crne Gore uopšte ne bude, poručio je član Predsjedništva Demokratske partije socijalista Predrag Bošković.

“Ova izjava još jedna je potvrda da parlamentarna većina na čelu sa Andrijom Mandićem svakim danom pokazuje da ne mogu preboljeti nezavisnost Crne Gore, ne propuštajući nijednu priliku da pokušaju da unize sve ono što su obrisi nezavisnosti i suverenosti naše države.

Takođe, ova izjava i ponovno glasno ćutanje iz PES-a nesporno demonstriraju kako je PES ništa drugo do beznačajni instrument u rukama Kneževića i Mandića i korisni idiot za sprovođenje politike koju lideri DF-a sprovode već dvije decenije u Crnoj Gori”, naglasio je on.

Bošković ističe kako je mnogo puta čuo od naših međunarodnih partnera samo riječi hvale o crnogorskoj vojsci.

Čitaj još:   HIT SNIMAK IZ PARLAMENTA! O Zadruzi BRUJI Skupština Crne Gore: (VIDEO)

“Što se pak tiče Vojske Crne Gore, kao bivši ministar mogu da kažem da je riječ o instituciji koja ima visoko povjerenje građana te da sam nebrojeno puta, sa ponosom bio u prilici da iz usta naših partnera slušam hvalospjeve o crnogorskim vojnicima koji su primjeri kako treba da izgleda savremeni vojnik.

Siguran sam da će Vojska Crne Gore znati da prevaziđe i prebrodi ovo vrijeme gdje oni koji treba da joj komanduju čine sve da je unište i da će uskoro doći do sloma ove parlamentarne većine čija Vlada, kao i svaka koja je formirana od 30. avgusta pokušava da Crnu Goru slomi i da je baci na koljena”, zaključio je on.

izvor: analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more