IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dejan SAVIĆEVIĆ, tokom emisine PLANUO na bivšeg igrača PARTIZANA: Pa, ko tebe zna Džaja? Ko ti je mama, ko ti je tata? (foto, video)

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore i proslavljeni fudbaler Crvene zvezde i Milana, Dejan Savićević imao je burno gostovanje na jednoj crnogorskoj televiziji, gdje je imao mini “sukob” sa bivšim igračem Partizana, Dejanom Petkovićem “Džajom” sa kojim je i prethodnih godina umeo da “zarati” pred kamerama.

To je bio slučaj i ovog puta, pošto je Peković često umeo da kritikuje rad Fudbalskog saveza Crne Gore i dešavanja u tamošnjem fudbalu, što se naravno Savićeviću nije nimalo dopadalo.

Obojica su dovodili u pitanje kredibilitet onog koji je bio sa druge strane, a sve se zakuhalo onog momenta kada je Savićević spomenuo Mojaša Radonjića koji je bio selektor mladog tima Crne Gore od 2014. do 2018. godine.

– A zašto je Mojaš nesportista? Znaš šta je Mojaš za tebe u svakom smislu? Znaš kakav je u fudbalskom smislu? A gdje je Mojaš igrao? – rekao je Savićević, na šta je ovaj odgovorio:

– Evo kazaću ti, za Lovćen, Sutjesku, Budućnost… – što je dodatno iznerviralo Savićevića.

– Mojaš je institucija za tebe Džaja, tebe ne zna niko, Džaja, da nema ove emisije, niko te ne bi poznavao. Gdje si igrao? Uzmi na Vikipediji!

Čitaj još:   SKUPŠTINA CRNE GORE: Leposavić RAZRİJEŠEN, DF najavio BOJKOT (video)

– Ja sam igrao od 11 godine i sa 23 sam davao golove Barseloni. Posle toga sam dobio kamen u bubregu i morao sam da pauziram. Igrao sam u Partizanu, Belgiji, Meksiku, svi ti ljudi su ludi što su me plaćali toliko. Tražio sam kada sam imao ugovor tu na stolu da igram sam i da pokažem da vrijedim više. To su milionski ugovori!- uzvratio je Dragan Petković Džaja.

– Milionski ugovori? Ne vjerujem baš – naveo je Savićević, a onda je sve “eksplodiralo”.

– Je l’ ti znaš? Ja znam 100 puta bolje sve od tebe u Savezu – razbesnio se Savićević, a Džaja je tada još žustrije odgovorio:

– Ti pojma nemaš za te stvari otkad… – istakao je Petković.

Dejan Savićević je na čelu Saveza i pokušava da odvede reprezentaciju na prvo veliko takmičenje, a od ove godine to radi sa svojim bivšim saigračem iz Crvene zvezde, legendarnim Robertom Prosinečkim, koji je novi selektor Crne Gore.

Čitaj još:   Ministarka zdravlja CG čuvajući FOTELJE zaboravila na MJERE...

izvor: mondo.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more