IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zvijezda REAL MADRIDA i njemačke reprezentacije, objavio fotku sa namaza: Čestitao početak ramazana svim muslimanima na planeti… (foto, video)

Zvijezda madridskog Reala i njemačke nogometne reprezentacije Antonio Rudiger je na svom Instagramu objavio fotografiju sa namaza te je poželio sretan početak mjeseca ramazana svim muslimanima širom svijeta.

MADRID: Svijet, Sport, Zanimljivosti utorak, 12. 03. 2024… 09: 32…  Zvijezda REAL MADRIDA i njemačke reprezentacije, objavio fotku sa namaza: Čestitao početak ramazana svim muslimanima na planeti… (foto, video)

Antonio Rudiger je na svom Instagramu objavio fotografiju sa namaza te je poželio sretan početak mjeseca ramazana svim muslimanima širom svijeta.

-Ramazan Mubarek Olsun svim muslimanima širom svijeta, neka Svemogući prihvati vaš post i vaše molitve”, napisao je Rudiger na Instagramu.

Ramazan je u islamu mjesec u kojem se muslimanima savjetuje da se suzdržavaju od pretjerivanja svake vrste, prvenstveno kroz cjelodnevni post od hrane i pića.

Inače, Rudiger je jedan od najvažnijih igrača Reala ove sezone te je za Los Blancose dosad odigrao 34 utakmice u svim takmičenjima i postigao dva gola uz isto toliko asistencija.

Čitaj još:   IZVUČENI, SPEKTAKULARNI Parovi u osmini finala Lige šampiona... (foto i video)

S druge strane za reprezentaciju Njemačke je dosad odigrao 66 utakmice, a u listu strijelaca se ovaj 31-godišnjak upisao triput.

Karijeru je počeo u njemačkim niželigašima da bi preko Dortmunda i Stuttgarta stigao u Romu koja ga je prvobitno prodala Chelseaju, a onda je kao slobodan igrač stigao u Real Madrid 2022. godine.

BONUS VIDEO: REAL MADRİD SOYUNMA ODASI MAÇ SONUNDA ARDA GÜLER'İN CELTA VİGO'YA ATTIĞI İLK GOL KUTLAMASI

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more