IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 15. mart 2024. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan napreduje, Bik u besmislu, Blizanci zahtevni, Rak griješi, Lav nervozan, Djevica ima poštovanje, Vaga svodi račune, teškoće pred Škorpijom, Strijelac nema oscilacija, Jarac se vraća obavezama, Vodolija daje sebi oduška, a Ribe prave kompromise. Ovo je današnji dnevni horoskop za 15. mart 2024. godine.

Ovan
Posao: Danas ćete uspješno završiti rad na nekom dugoročnom projektu. Očekuje vas sklapanje nove poslovne saradnje. Finansijski dobitak.
Ljubav: Nesporazumi s partnerom ili u okviru porodice mogu obilježiti ovaj dan. Budite oprezniji u komunikaciji, jer su mogući konflikti i sukob mišljenja.
Zdravlje: Nervoza.

Bik
Posao: Danas je akcenat na poslovnom razgovoru i pregovorima. Očekuje vas veliki finansijski priliv.
Ljubav: Očekuje vas lijepa ljubavna avantura na putovanju. Bikove koji su u vezi očekuje dalje zbližavanje s partnerom i lijep izlazak u društvo.
Zdravlje: Variranje pritiska.

Blizanci
Posao: Današnji dan vam može donijeti unaprijeđenje finansijske situacije. Nezaposlene Blizance očekuje važan razgovor za posao.
Ljubav: Ovaj dan prolazi u znaku ljubavne avanture prepune strasti. Postoji velika mogućnost da uđete u tajnu vezu.
Zdravlje: Problemi sa sinusima.

Rak
Posao: Period nestabilne situacije na poslovnom planu može biti propraćen neizvjesnom situacijom na finansijskom planu. Danas pripremite rezervni plan, jer su moguće neočekivane prepreke.
Ljubav: Vaša potreba za ljubavlju i nježnošću je izraženija nego inače. Pa ipak, neka isprekidanost u vašem odnosu s partnerom ili njegova prevelika posvećenost poslovnim obavezama može u vama da probudi nezadovoljstvo.
Zdravlje: Problemi sa cirkulacijom.

Lav
Posao: Danas vas očekuje uspješan poslovni dan, ali su moguća neka iznenađenja. Pripremite rezervni plan, jer ćete biti u situaciji da improvizujete nova riješenja.
Ljubav: U ovom periodu su naglašeni emotivni odnosi. Pred vama je uzbudljiv dan, prepun erotskog naboja. Moguća je strasna ljubavna avantura.
Zdravlje: Problem sa kičmom.

Čitaj još:   Na početku "Pregleda dana" Goran Dimitrijević: "Srbija čeka da se desi čudo, pa da izbegne dileme..." (foto, video)

Djevica
Posao: Ovo je idealan dan za to da počnete da sprovodite u djelo važan dio vašeg plana. Akcenat je akciji i aktivnom pristupu bilo kojem radnom zadatku ili problemu. Jednom riječju, danas će vam sve lako polaziti za rukom.
Ljubav: Na ljubavnom planu slijedi veoma uzbudljiv period. Očekuje vas novo poznanstvo i početak ljubavne veze sa osobom koju možete upoznati na putovanju ili preko posla.
Zdravlje: Nervoza.

Vaga
Posao: Finansijski dobitak može obilježiti ovaj dan. Ovaj period je povoljan da zatražite povišicu. Neke pohvale i priznanja mogu biti dominantna tema ovog dana.
Ljubav: Očekuje vas poznanstvo sa jednim neodoljivim Ovnom ili Strijelcem. Vage koje su u vezi mogu imati veoma važan razgovor s partnerom. Glavna tema je planiranje zajedničke budućnosti.
Zdravlje: Bolovi u zglobovima.

Škorpija
Posao: Današnji dan može obilježiti važan poslovni sastanak. Očekuju vas uspješni poslovni pregovori, a moguće je i potpisivanje važnog ugovora.
Ljubav: Neizvjesna atmosfera između vas i partnera. Ne volite nedefinisane odnose, pa ćete danas imati priliku da kroz razgovor s partnerom otklonite neke nedoriječenosti koje vam već duže vrijeme smetaju.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Strijelac
Posao: Saradnja sa inostranstvom može biti dominantna tema ovog dana. Očekuje vas uspjeh, kao i riješenje nekog važnog pravnog problema koji vas muči već duže vrijeme.
Ljubav: Slobodne Strijelčeve očekuje uzbudljiva ljubavna avantura sa osobom koju mogu upoznati na putovanju ili preko posla. Strijelčevi koji su u vezi mogu danas imati sukob različitih mišljenja s partnerom.
Zdravlje: Nervoza.

Jarac
Posao: Današnji dan prolazi u atmosferi finansijskog dobitka. Postoji mogućnost da su vam neke uplate kasnile, ali ovaj dan će vam donijeti priliv novca sa više strana.
Ljubav: Posebna atmosfera na ljubavnom planu može da obilježi ovaj dan za sve Jarčeve. Slobodni Jarčevi mogu upoznati svoju srodnu dušu preko posla ili prijatelja.
Zdravlje: Variranje pritiska.

Čitaj još:   MORAMO SE Da, mijenjamo: Navika zbog kojih ćete biti "zdravi kao dren"... (foto)

Vodolija
Posao: Sve Vodolije osjetiće pojačan priliv energije. To će vas učiniti energičnim na poslu, a mnogi poslovi ići će vam lakše od ruke.
Ljubav: Vodolije koje su u vezi ili u braku mogu da prolaze kroz fazu nestabilnosti. Promijenile su se neke stvari u vašoj vezi s partnerom, ali ste se i sami u velikoj mjeri promijenili. Situacija u vašem odnosu s partnerom zahtijeva prilagođavanje.
Zdravlje: Variranje pritiska.

Ribe
Posao: Neočekivano proširenje saradnje može stvoriti veliki pritisak na vas. Vjerovatno ćete biti u situaciji da prenesete dio ovlašćenja na saradnike, jer u suprotnom nećete moći da ispoštujete zadate rokove.
Ljubav: Harmonija u odnosu s partnerom može obilježiti ovaj dan. Slobodne Ribe mogu da sretnu zanimljivu osobu u znaku Bika ili Raka.
Zdravlje: Bolovi u zglobovima. 

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more