IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 16. mart 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan i Vodolija u ljubavi, Bik angažovan, Blizanci kreativni, Rak nepovjerljiv, Lav napreduje, privilegije za Djevicu, Vaga organizovana, Škorpija dinamična, Strijelac dovoljan sam sebi, Jarac se dvoumi, Vodolija bez pravila, Ribe šarmiraju. Ovo je dnevni horoskop za 16. mart 2024. godine.

Ovan
Posao: Danas ćete organizovati važan poslovni sastanak i zadobiti povjerenje vaših poslovnih partnera. Postoji mogućnost da preuzmete vodeću ulogu u planovima za dalje poslovanje.
Ljubav: Vaša veza sa partnerom počinje da se kreće uzlaznom putanjom. Ako vam se dopada neka osoba, ali ona i dalje ne reaguje na vaše udvaranje. Zadržite istu strategiju i budite uporni.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

Bik
Posao: Danas će vam pozitivan stav i optimizam pomoći da lijepo sarađujete sa drugima. Dobro ste postavili svoje prioritete, pa ćete uspješno obaviti važan dio posla.
Ljubav: Sretni ste i zadovoljni u društvu partnera. Ipak, kao da nešto još nedostaje. Partner vam previše ugađa.
Zdravlje: Upala krajnika.

Blizanci
Posao: Današnji dan iskoristite za to da se konsultujete sa pouzdanim kolegama o nekim važnim finansijskim pitanjima. Pravi poslovni potez može vam donijeti dugoročno riješenje finansijskog pitanja.
Ljubav: Ovaj dan prolazi u znaku raskida sa prošlošću i svim onim teškim temama koje su vas u pogledu ljubavnog plana opterećivale. Ljubav ćete naći na neočekivanim mjestima.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

Rak
Posao: Period pred vama odličan je za investicije, pa ako vam bude potreban dodatni novac za dalje poslovanje, ovaj dan je idealan, jer će vam mnogi prijatelji izaći u susret.
Ljubav: Izuzetno je važno da danas izađete sa prijateljima i da se družite. Planete su vam vise nego naklonjene da pronađete svoju srodnu dušu.
Zdravlje: Glavobolja.

Lav
Posao: Ako želite da investirate svoju ušteđevinu u neki posao, danas je idealan dan da to uradite. Planete vas podržavaju u pogledu nove poslovne saradnje i novog poglavlja na poslovnom planu.
Ljubav: Nemojte danas mnogo da se vraćate u prošlost i analizirate osobu koja vas je razočarala. Okrenite se ka budućnosti, jer vas očekuje početak nove i veoma lijepe i romantične veze.
Zdravlje: Plitko dišete.

Čitaj još:   TOP TEMA U SARAJEVU: Uhapšeni zbog ubistva Harisa O. na krim- obradi u MUP- u KS... (foto, video)

Djevica
Posao: Neki problem danas bi mogao da se ispriječi na putu uspješnog obavljanja posla. Ne odlažite riješenje, nego se odmah uhvatite u koštac i riješite problem. Danas će vam to poći za rukom.
Ljubav: Na ljubavnom planu ovo bi mogao biti dan kompromisnih riješenja. Vaša veza sa partnerom može da naiđe na kratkotrajnu krizu, ali ćete to uspješno prevazići tolerancijom i strpljenjem.
Zdravlje: Prehlada.

Vaga
Posao: Danas ćete sa lakoćom uspjeti da obavite čak i vrlo kompleksne radne zadatke. Očekuje vas važna odluka za rad na novom projektu, a planete su na vašoj strani.
Ljubav: Očekuje vas harmoničan period u odnosu s partnerom. Slobodne Vage mogu da se zaljube na prvi pogled.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

Škorpija
Posao: Budući da trenutno ne možete da predvidite budućnost i da se stvari na poslu mogu promijeniti za tili čas, pripremite se da budete fleksibilni. To se takođe odnosi na finansije.
Ljubav: Situacija između vas i partnera može da bude problematična danas. Najbolje bi bilo da sve sagledate iz drugog ugla i pokušate da posmatrate sve sa vedrije strane.
Zdravlje: Problemi sa imunitetom.

Strijelac
Posao: Danas budite oprezni što se tiče investicija i bilo kakvih transakcija. Postoji mogućnost previda i neprijatnih iznenađenja.
Ljubav: Danas biste mogli da izbjegnete neke poteškoće u odnosu s partnerom, ako se budete više fokusirali na njegove potrebe i raspoloženje. Postoji velika mogućnost da se suočava sa nekom krizom i problemima.
Zdravlje: Grčevi u nogama.

Jarac
Posao: Danas budite oprezni u pogledu novih projekata. Isto tako, ako vam neko ponudi novu poslovnu saradnju ili prelazak na novo radno mjesto, o svemu dobro razmislite prije nego što donesete odluku.
Ljubav: Ozbiljan razgovor sa partnerom može obilježiti današnji dan. Kao da se nakupilo neke nepravde između vas, pa vas očekuje rasprava.
Zdravlje: Neuralgija, problem sa kičmom.

Čitaj još:   STRAVIČAN TERORISTIČKI NAPAD, CIO SVIJET NA NOGAMA...

Vodolija
Posao: Vaše finansije se danas nalaze pod uticajem sretne zvijezde. Brojne poslovne ponude naći će se pred vama. Danas je odličan dan za investicije.
Ljubav: Podršku planeta ćete imati i na ljubavnom planu, pa ako vam se već duže vrijeme dopada neka osoba, danas načinite onaj najvažniji prvi korak.
Zdravlje: Variranje pritiska.

Ribe
Posao: Problematičan dan za finansije. Vaše poslovne ideje danas neće naići na dobar odziv od strane pretpostavljenih. Ovo nije dobar dan za poslovne pregovore i investicije.
Ljubav: Na privatnom planu se osjećate tako kao da idete minskim poljem – jedan pogrešan pokret i doći će do eksplozije. Nemojte dopustiti da vas partner danas optuži za neke greške koje niste načinili.
Zdravlje: Problem sa kičmom. 

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more