IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Šovinista MARKO Kovačević, trogodišnjicu neuspješnog mandata obilježava podnošenjem prijava protiv Aleksandre Vuković- Kuč i Sonje Milatović… (foto)

Sve se ovo dešava samo nedjelju dana nakon što je besramno pokušao uvrijediti građane Cetinja i Crne Gore, koji su svojim mirnim okupljanjem izrazili protest protiv političkog djelovanja predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 15. 03. 2024… 18: 32… DPS: Šovinista MARKO Kovačević, trogodišnjicu neuspješnog mandata obilježava podnošenjem prijava protiv Aleksandre Vuković- Kuč i Sonje Milatović… (foto)

“Tako se ovaj osvjedočeni šovinista i velikosrpski nacionalista, očigledno u nedostatku bolje ideje za proslavu trogodišnjice svog neuspješnog mandata na čelu lokalne vlasti u Nikšiću a u cilju privlačenja medijske pažnje, odvažio da kukavički uradi na dvije poslanice.

Sve se ovo dešava samo nedjelju dana nakon što je besramno pokušao uvrijediti građane Cetinja i Crne Gore, koji su svojim mirnim okupljanjem izrazili protest protiv političkog djelovanja predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića”, navode u saopštenju.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: KRVAVA NOĆ, Izboden nožem u predjelu grudi i stomaka...

Ovom prilikom, kako ističu, poručuju Kovačeviću, da su nedovoljne te dvije prijave koje je napisao pa što god u njima da je naveo, nego da ih slobodno proširi na kompletnu našu partiju i svakog njenog člana, jer imenom i prezimenom svi mi stojima iza riječi, stavova i političkog činjenja Aleksandre Vuković-Kuč i Sonje Milatović. 

“Njihovo i djelovanje naše partije bilo je i biće odbrana od svih onih i svega onoga što Kovačević i njemu slični žele nametnuti u Crnoj Gori, te smo za svaki naš politički postupak u potpunosti spremni snositi sve posljedice i pravne konsekvence”, zaključuju u saopštenju,…

izvor Portal analitika.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more