IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVAK Adžić: Dok Crna Gora sve više propada, oligarhija i crkva Srbije njom komanduju… (foto)

Predsjednik Crnogorske evropske partije Novak Adžić reagovao je povodom jučerašnjeg susreta sprskog mitropolita Joanikija i potpredsjednika Vlade Moma Koprivice.

„Porazno je za Crnu Goru što crkva Srbije i njen polupismeni mitropolit Joanikije, sa jedva sklepanim fakultetom, stečenim pod stare dane, ili upravlja, ili kao beogradski paž, na žalost,arbitrira i značajno utiče na politiku aktuelne vlade Crne Gore“, kazao je Adžić.

Ova vlada, kako je naglasio, samo radi protiv Crne Gore, a njen potpredsjednik logorejični egocentrik Momo Koprivica pozira i sluša u ime velikosrpskih foliranata iz vlade fiktivnog premijera Spajića ono što mu diktira okupatorski episkop strane crkve Joanikije Mićović, s kojim pozira na javnoj sceni prihvatajući ga kao svog gurua. 

„I vi mislite, vladajuća nomenklaturo, da ćemo mi crnogorski rodoljubi svih nacija i vjera, prihvatiti ovu vašu vladajuću frankenštajn koaliciju kao naše normalno političko stanje. E nećemo, no ćemo se legalnim i ustavnim putem boriti protiv ove kolonijalne uprave Crnom Gorom“, rekao je Adžić.

Čitaj još:   NOVAK Adžić o rejtingu "crnogorskih partija" MILOŠA Bešića: Biće izbora u CRNOJ GORI, pa ćemo viđeti... (foto)

Đe joj, kako je kazao, pečat kolaboracioznima daje važna karika ove Vlade, a to su tzv. tzv. Demokrate Alekse Bečica i iMoma Koprivice, za koga je mp3 u deklamacijima besmisla mala maca. 

„Shvatite moderni oligarsi i kleronacionalističke kohorte i sluge tuđina iz ove vlasti, današnje, da je Crna Gora izdržala i preživjela sve okupatore u istoriji, pa će i vas okupatorske vazale. Biće izbora i pašće te s vlasti“, poručio je Adžić.

autor: MR NOVAK ADŽIĆ

izvor: analitika.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Turski predsjednik Recep Tayyip ERDOGAN uoči DRUGOG kruga Predsjedničkih izbora: ISKORISTITE VAŠE DEMOKRATSKO PRAVO... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more