IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 17. mart 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan nervozan, Biku potrebna pomoć, Blizancima erotika na prvom mjestu, Rak misli o svemu, Lav se provodi, dobra energija za Djevicu, Vaga brzopleta, buran dan za Škorpiju, Strijelac traži slobodu, Jarac otuđen, Vodolija super, a Ribe impulsivne. Ovo je dnevni horoskop za 17. mart 2024. godine.

Ovan
Posao: Danas vas ništa ne može zaustaviti i vaš radni dan će biti veoma uspješan. Danas je odličan dan za investicije, čak i na one na prvi pogled malo rizične.
Ljubav: Danas možete da imati prilike za flert na svakom koraku. U kombinaciji sa vašim pojačanim potrebama za ljubav i nježnost, kao i lični magnetizam, to će biti dobitna kombinacija za emocionalno ispunjen dan.
Zdravlje: Nesanica.

Bik
Posao: Planete će vam danas biti posebno naklonjene. Vaš odličan instinkt za prave poslovne poteze i profitabilne transakcije donijeće vam značajan uspjeh na finansijskom planu.
Ljubav: Pred vama je posebno harmoničan dan na privatnom planu. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom koju mogu upoznati na putovanju ili preko posla.

Blizanci
Posao: Izuzetno uspješan poslovni dan je pred vama. Planete su vam naklonjene za promjenu posla ukoliko ste nezdovoljni postojećim radnom mjestom, ali i značajno unaprjeđenje finansijske situacije.
Ljubav: Danas možete donijeti važne odluke što se tiče vaše veze. Očekuje vas planiranje za zajedničku budućnost i neko kraće putovanje s partnerom.
Zdravlje: Problem sa endokrinim žlijezdama.

Rak
Posao: Ovaj dan može već na samom početku da se pokaže kao veoma pozitivan, jer vas očekuju neke povoljne vijesti i unosni poslovni prijedlozi. Saradnici su pouzdani, a pred vama je i proširenje poslovne saradnje.
Ljubav: Leptirići u stomaku koje odavno niste osjetili mogu danas opet da zaigraju na vašoj ljubavnoj sceni. Moguća je ljubav na prvi pogled i veoma romantičan susret.
Zdravlje: Upala bešike.

Lav
Posao: Preuzeli ste na sebe previše obaveza, tako da možete pod pritiskom i raditi u vanrednim uslovima. Pripremite se za nepredviđene prepreke i za improvizaciju poslovnih rješenja.
Ljubav: Slobodni Lavovi danas mogu da očekuju jedan vrlo lijep i uzbudljiv izlazak sa osobom koja im se već duže vrijeme dopada. Lavovi koji su u vezi mogu danas planirati zajedničko putovanje ili odmor.
Zdravlje: Pojačana nervoza.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 31. januar 2019. godine

Djevica
Posao: Zadržite pribranost prilikom današnjih radnih aktivnosti, jer će se u tome sadržati ključ uspjeha. Slijedite svoj unaprijed zacrtani plan i ne dozvolite sebi da se zadržavate na detaljima.
Ljubav: Danas se u okviru vaše veze s partnerom neće sve odvijati prema vašem planu. Prihvatite mirno kritiku ili prigovor partnera, možda ste ga, realno gledajući, zaista zapostavljali u posljednje vrijeme, a nisu uvijek baš za sve krive poslovne obaveze.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Vaga
Posao: Period kada će vam sve mnogo lakše polaziti za rukom. Uprkos povećanom obimu posla, vi ćete uspjeti da izađete na kraj sa svim obavezama. Očekuju vas pohvale nadređenih i kolega.
Ljubav: Danas je dominantna atmosfera na ljubavnom planu pozitivna. Harmonija i dalje zbližavanje s partnerom mogu obilježiti ovaj dan.
Zdravlje: Nesanica.

Škorpija
Posao: Danas vam se savjetuje oprez na finansijskom planu. Možete pretrpjeti neke gubitke. Mogućnost manipulacija na poslu je velika.
Ljubav: Danas možete da se nađete u iskušenju da se upustite u tajnu vezu. Neodoljiva privlačnost koju ste osjetili prema jednoj osobi može vas potpuno opčiniti i obuzeti.
Zdravlje: Pojačan stres.

Strijelac
Posao: Dragi Strijelci, danas budite oprezni što se finansija tiče. Ne upuštajte se u rizične investicije. Savjetuje vam se da prvo sve dobro provjerite, pa tek onda investirajte.
Ljubav: Vaša popularnost u društvu je velika, pa ne bi trebalo da se iznenadite kada počnu da vam stižu pozivi na zabave i proslave. Planete su vam naklonjene za to da nađete svoju srodnu dušu, a možete je upoznati upravo na nekim zabavama.
Zdravlje: Problemi sa zubima.

Jarac
Posao: Ukoliko planirate neke finansijske transakcije, budite oprezni, jer vam danas planete nisu naklonjene što se tiče investicija. Veliki previdi i mogućnost finansijskog gubitka.
Ljubav: Veoma je važno da danas budete otvoreni za nova poznanstva. Planete su vam naklonjene na ljubavnom planu i postoji velika mogućnost da započnete novu ljubavnu vezu.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Čitaj još:   IVAN Vuković: Dominantan motiv tužbe predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića je zastrašivanje... (foto)

Vodolija
Posao: Vaša karijera napreduje, ali vi ste usredsređeni na neke samo vama poznate dugoročne ciljeve. Moguća je dilema, jer vam se mogu pojaviti neke nove poslovne ponude.
Ljubav: Vaša veza sa partnerom prelazi na viši nivo kvaliteta. Očekuju vas lijepi trenuci s partnerom i razgovor o zajedničkoj budućnosti.
Zdravlje: Pazite na tjelesnu težinu.

Ribe
Posao: Danas je bolje da ne donosite važne odluke, jer trenutno ne možete da sagledate cijelu sliku. Neke prepreke i razvoj nepredvidive situacije mogu vam stvoriti veći problem.
Ljubav: Slobodne Ribe danas mogu da upoznaju srodnu dušu na putovanju ili preko prijatelja. Ribe koje su u vezi mogu imati ljubomorne scene sa partnerom.
Zdravlje: Razdražljivi ste

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more