IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANĐELA VUKADINOVIĆ, Miss Crne Gore proslavila ISTORIJSKI USPJEH- “Nikada vas nisam RAZOČARALA”… (foto. video)

Anđela Vukadinović sinoć je u salonu Prive u Tivtu organizovala gala proslavu za prijatelje, rodbinu i pripadnike sedme sile povodom istorijskog uspjeha koji je napravila na izboru za Miss svijeta u Indiji.

Spektakularni izlazak , vatromet i velika torta u obliku krune oduševili su sve zvanice,i po njihovim riječima , ovo je jedna od najbolje organiziranih zabava kojoj su prisustvovali.

Anđela je na samom početku pozdravila sve i zahvalila im se na ogromnoj podršci koju su joj pružali tokom trajanja svog mandata:

“Drago mi je što se većeras družimo u ovolikom broju. Ovim putem želim da se zahvalim mojoj porodici, prijateljima, a posebno hvala medijima u Crnoj Gori na ovolikoj podršci. Zaista vam hvala. Bez ovolike podrške svih vas ne znam da li bih bila većeras na ovom mjestu.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 29. januar 2021. godine

Drago mi je sto ćemo večeras zajedničkim snaga proslaviti odličan rezultat koji sam postigla u Indiji. A ja vam obećavam da ću opravdati vaša očekivanja i da vas neću razočarati ni u narednom periodu. Posebno tokom ljetnjih mjeseci očekujte veliki broj humanitarnih projekata. Još jednom hvala na ogromnoj podršci i uzivajmo skupa u ostatku većeri”. 

izvor: Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more