IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI “21. maj”: Od formiranja vlade sva politika PES je šuplja i beznačajna za bilo kakav napredak… (foto)

Vladajuća većina je ilustrativan pokazatelj raskoraka između riječi i djela, ocijenili su iz GI “21. maj”.

“Primjera radi, PES se zaklinje u evropski put, posvećenost privredi i meritokratiji, dok se istovremeno oslanja na domaću moskovsku poslugu, vodi histeričnu ekonomsku politiku i masovno zapošljava partijske uhljebe.

Niko ozbiljan, osim blaziranih američkih i briselskih činovnika, ne može misliti da stranka koja je skrpljena s koca i konopca umije da valjano upravlja državom i slijedi proevropsku politiku”, navode u saopštenju. 

Spajićev PES, prema njihovim riječima, pored toga što je zavisan od Vučića koji se pojavljuje u liku Mandića, nema ni hrabrosti ni znanja da se suoči sa bilo kojim krupnijim problemom. 

“Zato i ne čudi kada Spajić i njegovi bledunjavi aktivisti prećutkuju sve bedastoće “srpskog sveta”, kada infantilno afirmišu fiktivni ekonomski program ili kada se hvale štetnim propisima poput Zakona o sprječavanju pranja novca”, ističu. 

Čitaj još:   Kako ALEKSA BEČIĆ i VESNA BRATIĆ mobilišu ljude za proteste?'' PLAĆAJU GORIVO...

Kako dodaju, od formiranja vlade sva politika ove stožerne stranke vlasti je šuplja i beznačajna za bilo kakav napredak. 

“Jedino što PES može smatrati svojim uspjehom je to što je odstranio Milatovića koji je gori od njega i što je uspio da nasamari degutantni DPS i njegove prirepke”, zaključuju u saopštenju.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more