IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELJKO Ražnatović, prvi put “boksovao” sa strancem, odma popio TEŠKI NOKAUT… (foto)

Kada se Veljko Ražnatović pretvori u… Uplašenog dječaka…

U ne tako dalekom kutku naše sportske scene, gdje se hrabrost mjeri udarcima, a slava nasljeđuje kroz Instagram priče, desio se meč za pamćenje. Veljko Ražnatović, nasljednik balkanske estradne imperije i povremeni bokser, suočio se sa svojim najvećim izazovom do sada – jermenskim bokserom Hamletom Harutjunjanom. Meč je obećavao spektakl, ali je isporučio… pa, recimo da je isporučio nešto sasvim drugačije.

U svijetu gdje su muškost i borbeni duh obično na cijeni, Veljko je odlučio da zauzme malo drugačiji pristup. Naime, pretvorio se u uplašenog dječaka koji je, izgleda, zalutao u ring. Njegov pristup borbi bio je revolucionaran – umjesto da napada, Veljko je više volio da igra igru “ko se boji Jermenca još”.

Nakon što je zvono označilo početak meča, Veljko je brzo usvojio taktiku “vidi i bježi”. Svaki put kada bi Harutjunjan napravio i najmanji pokret, Veljko bi elegantno izveo plesni korak unazad, ostavljajući publiku i protivnika u čudu. Da li je to boks ili balet, pitali su se mnogi.

Nažalost, kao što to obično biva u pričama o uplašenim dečacima, došao je trenutak kada više nije bilo kuda. Harutjunjan je, koristeći svoju taktiku zvanu “boksujem jer sam došao da boksujem”, uspeo da zada težak nokaut našem junaku. Međutim, Veljko je i u porazu pokazao neverovatan duh, brže-bolje trčeći na Instagram da podeli svoje iskustvo sa svetom.

Čitaj još:   STAMBOLSKI Çiz Kek od ČOKOLADE: Brzi kolač bez pečenja i miješenja (recept i foto)

“Izgubio sam u igri mačke i miša, ali važno je učestvovati, zar ne?” napisao je Veljko, uz selfie sa modricom koja je izgledala kao da ju je dobio u borbi sa vratima, a ne sa profesionalnim bokserom.

Ovaj meč će, bez sumnje, ostati upamćen kao ključni trenutak u istoriji boksa, trenutak kada je Veljko Ražnatović redefinisao pojam “bokserska strategija” i pokazao da, ponekad, biti uplašeni dečak može biti jednako zabavno kao i biti prvak. Naravno, pod uslovom da posle svega imate gde da pobegnete – u Veljkovom slučaju, na Instagram, gde su svi udarci filtrirani, a porazi se pretvaraju u pouke o životu.

Dakle, šta smo naučili? Da hrabrost dolazi u mnogim oblicima. Ponekad je to udarac desnom rukom, a ponekad je to brzinski post na Instagramu posle teškog nokauta. Veljko Ražnatović, srpski junak, majstor je oba.

Čitaj još:   Veljko Ražnatović: ON ALBANAC, JA SIMBOL SRPSTVA, ako misli da me nokautira, onda nije normalan!!!

REDAKCIJA SANDŽAK DANAS

izvor: sandzakdanas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more