IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Balša KNEŽEVIĆ saslušan u CB PODGORICA: MARKO Kovačević je bruka i sramota za svakog čestitog Srbina i pravoslavca… (foto)

’’Pošto je Kovačević izjavio da je ’ugrožen’ i da ga vrijeđam jer je Srbin i pravoslavac, dakle na vjerskoj i nacionalnoj osnovi, mogu da poručim da je on najveća uvreda i sramota za svakog čestitog Srbina i pravoslavca…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 22, 03. 2024… 10: 22… Balša KNEŽEVIĆ saslušan u CB PODGORICA: MARKO Kovačević je bruka i sramota za svakog čestitog Srbina i pravoslavca… (foto)

U svojim tekstovima sam se prije svega odnosio kritički prema političkom angažmanu Kovačevića, a kritikovao sam upravo zloupotrebu vjere i nacionalne pripadnosti u cilju političke manipulacije, čemu on svakodnevno pribjegava’’, izjavio je BALŠA Knežević u policiji.

Glavni i odgovorni urednik Portala Aktuelno Balša Knežević saslušan je juče u Centru bezbjednosti Podgorica po prijavi predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića zvanog Šubara.

Tom prilikom Knežević je poručio da je ’’Kovačević bruka i sramota za svakog čestitog Srbina i pravoslavca’’, kao i da ga ’’nikad nije vrijeđao po vjerskoj i nacionalnoj osnovi, već da je isključivo kritikovao njegovu zlupotrebu vjere i srpske nacije u jeftine političke svrhe’’.

”Prijava Marka Kovačevića je perfidni pokušaj pritiska na mene kao novinara i urednika Portala Aktuelno sve u cilju sprječavanja daljeg iznošenja kritičkih stavova na račun njegovog devijantnog ponašanja.

Ukoliko se varam i ukoliko to nije slučaj, onda je Kovačević očigledno umislio da ga proganjam ili na neki drugi način ugrožavam, što znači da treba da odstupi sa javne funkcije koja podrazumijeva kritiku od strane javnosti i novinara, i potraži stručnu pomoć’’, naveo je Knežević u policiji.

Čitaj još:   ROĐAKA CARLE DEL PONTE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA- MAJKA JOJ IZ BiH: Ajla, i njeno prezime prepoznao cijeli Balkan! (foto i video)

Urednik Portala Aktuelno se osvrnuo i na neosnovane optužbe da Kovačevića vrijeđa na vjerskoj i nacionalnoj osnovi.


Najbolji odgovor na Šubarinu prijavu

’’Pošto je Kovačević izjavio da je ’ugrožen’ i da ga vrijeđam jer je Srbin i pravoslavac, dakle na vjerskoj i nacionalnoj osnovi, mogu da poručim da je on najveća uvreda i sramota za svakog čestitog Srbina i pravoslavca.

U svojim tekstovima sam se prije svega odnosio kritički prema političkom angažmanu Kovačevića, a kritikovao sam upravo zloupotrebu vjere i nacionalne pripadnosti u cilju političke manipulacije, čemu on svakodnevno pribjegava’’, naveo je Knežević, poručivši da je uvijek kritikovao isključivo manir Kovačevićevih jeftinih političkih provokacija.

’’To je suština novinarskog posla kada su u pitanju javni funkcioneri, ukoliko Kovačeviću to smeta, neka prestane da se bavi politikom’’, naveo je Knežević.

Podsjetimo, Kovačević je prošle sedmice policiji prijavio 12 političara i novinara i NVO aktivistu da su, kako u svom paranoičnom objašnjenju navodi, ”prouzrokovali prijetnje kojima se ugrožava bezbjednost njega i njegove porodice, zato što im nije po volji njegovo političko opredjeljenje, kao i zato što je Srbin i pravoslavac”. 

Kovačević je, između ostalih, policiji prijavio i glavnog i odgovornog urednika Portala Aktuelno Balšu Kneževića i jednog od suvlasnika naše medijske kuće Zorana Bećirovića.

Portal Aktuelno već je pisao da je ono što začuđuje i što izaziva osjećaj prezrenja i gnušanja to što ova hodajuća politička bruka konstantno godinama vrijeđa i provocira Crnogorce, Crnu Goru i njene državne simbole.

Čitaj još:   TUGA SARAJEVA: Crni gust dim se nadvio nad gradom, izgorjelo osam stanova... (foto i video)

I kada mu neko odgovori i pravim riječima nazove njegove svinjarije, onda se velikosrpski provokator, koji izigrava mačo-četnika dok je okružen pripadnicima svetosavskih bratstava, pretvara u klasičnu pi*du, koja šeni pred državnim organima da je navodno ugrožen jer je Srbin. ( U.P.A.)

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more