IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Prvi snimci krvavog obračuna u Novom Pazaru: Policija traga za napadačem u toku je velika policijska potraga… (foto, video)

Policija je odmah intervenirala na mjestu događaja i započela istragu kako bi se rasvijetlili svi detalji ovog nemilog događaja.

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 22, 03. 2024… 08: 22… UŽAS I JEZIVI PRIZORI: Pokušaj ubistva u Novom Pazaru, policija traga za napadačem u toku je velika policijska potraga… (foto, video)

U ulici Veljka Vlahovića u Novom Pazaru, oko 22.30, došlo je do krvavog obračuna dvojice mladića, od kojih je jedan zadobio ubodne rane oštrim predmetom u predjelu ruku i grudnog koša, navodi Indeksonline.

Prema dostupnim informacijama, u sukobu je učestvovalo nekoliko mladića, a B.R. je zadobio povrede nožem opasne po život.

Osumnjičeni za napad, S.M., bio je također među učesnicima incidenta. Hitne službe brzo su reagovale i povrijeđeni mladić je prevezen u najbližu medicinsku ustanovu, gdje mu je pružena neophodna pomoć.

Prema prvim informacijama, njegovo stanje još nije stabilno, povrijeđeni B.R. zadobio je tri uboda nožem, i to dva uboda u ruku i jedan u grudni koš.

Policija je odmah intervenirala na mjestu događaja i započela istragu kako bi se rasvijetlili svi detalji ovog nemilog događaja. S.M. je u bjekstvu, a policija apeluje na sve svjedoke da se jave i pruže dodatne informacije koje bi mogle pomoći u daljem toku istrage. S.M. je pobjegao na motoru u nepoznatom pravcu

Čitaj još:   ANKARA Pucano na ambasadu SAD-a, policija traga za napadačem...

Ovo nije prvi put da se u ovom dijelu grada događaju nasilni incidenti, što izaziva zabrinutost među stanovništvom ovog gradskog naselja.

Mladić koji je u krvavom obračunu u Novom Pazaru zadobio teške tjelesne povrede, hospitaliziran je u bolnici u ovom gradu.

– Pacijent je primljen kao hitan slučaj zbog povreda zadobijenih u tuči. Pregledom su utvrđene dvije ubodne rane na lijevoj nadlaktici i još jedna ubodna rana grudnog koša. Urađena je dijagnostika i pacijent se sprema za hitnu hiruršku intervenciju. Za sada je u stabilnom stanju, potvrđeno je za RINU u novopazarskoj bolnici.

izvor Hayat.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more