IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PONOVO ODZVANJAJU PUCNJI U MOSKVI! Haos ne jenjava: Nekoliko terorista se zabarikadiralo u koncertnoj hali?! (foto, video)

U koncertnoj dvorani Krokus u Moskvi, gde je danas u terorističkom napadu ubijeno 40 ljudi, a ranjeno više od 100, ponovo se čuju pucnji, preneli su ruski mediji pozivajući se na neimenovane izvore…

MOSKVA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 23, 03. 2024… 00: 22… PONOVO ODZVANJAJU PUCNJI U MOSKVI! Haos ne jenjava: Nekoliko terorista se zabarikadiralo u koncertnoj hali?! (foto, video)

U koncertnoj dvorani Krokus u Moskvi, gde je danas u terorističkom napadu ubijeno 40 ljudi, a ranjeno više od 100, ponovo se čuju pucnji, preneli su ruski mediji pozivajući se na neimenovane izvore.

Nešto ranije, objavljeno je da se nekoliko terorista zabarikadiralo u zgradi.
Uhapšen jedan od osumnjičenih za napad…
Hapšenje jednog od osumnjičenih za napad u Moskvi
Hapšenje jednog od osumnjičenih za napad u Moskvi

Na društvenim mrežama je objavljen i snimak hapšenja, a još uvijek nije poznato ko stoji iza napadača i koji je motiv terorističkog napada u kojem je nastradalo više od 40 ljudi, a više od 100 ih je povređeno.

Čitaj još:   DPS Kovačeviću: Dok god je nas nijedan narod u građanskoj CRNOJ GORI neće lelekati niti će bilo čije majke, šćeri i sestre kukati...
.
.
.

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more