IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Stravične slike iz Moskve: “U pucnjavi i požaru poginulo najmanje 115 osoba, 110 odraslih i…” (foto, video)

Moguće je da će se taj broj u narednim satima i danima promijeniti…. Od zgrade “Krokus siti hola” ostalo samo zgarište

MOSKVA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 23, 03. 2024… 10:  00… Stravične slike iz Moskve: “U pucnjavi i požaru poginulo najmanje 115 osoba, 110 odraslih i…” (foto, video)

U Moskvi se juče desio stravičan teroristički napad u kom je ubijeno najmanje 100, a ranjeno više od 150 osoba, a među ubijenima je i troje djece….

Podsjetimo, napad se dogodio u 18 sati kada su najmanje tri osobe u maskirnim uniformama upale u “Krokus siti hol”. Napadači su otvorili vatru na prisutne civile, a zatim bacili bombu koja je izazvala veliki požar. Na lice mesta došli su pripadnici hitnih službi, kao i veliki broj specijalaca koji su uleteli u zgradu.

Foto: EPA-EFE

Foto: EPA-EFE

Direktor FSB-a Aleksandar Bortnikov izvijestio je Vladimira Putina o pritvoru terorista koji su učestvovali u napadu na Crocus City Hall, javio je Kremlj.

Čitaj još:   Bošnjaci, očekuju da Crna Gora prihvati inicijativu za specijalni status Sandžaka... (foto)

Foto: Agencije

Ministarstvo za civilnu odbranu, vanredne situacije i otklanjanje posljedica prirodnih katastrofa objavilo je spisak poginulih u najvećoj tragediji u modernoj historiji Rusije, i prema tim, prvim zvaničnim podacima, život je izgubilo 99 osoba.

Ovaj spisak objavljen je u 4 sata ujutro po lokalnom vremenu, a moguće je da će se taj broj u narednim satima i danima promijeniti, pišu ruski mediji

Prema podacima koje je nešto ranije saopštio guverner Moskovske oblasti Andrej Vorobjov, 110 odraslih i petoro djece povrijeđeno je i odvezeno u bolnice širom Moskve. Šezdeset osoba nalazi se u teškom stanju.

BONUA VIDEO: Objavljeni zvanični podaci: U pucnjavi i požaru u Podmoskovlju poginulo najmanje 115 osoba…

izvor (SB)

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   LIČNA DIPLOMATIJA: "Dritan ekspres" prvo smjenio Ranka Krivokapića pa preuzeo MVP i iskoristio poziciju i izmijenio diplomatsku mrežu i postavio ,,svoje ljude“... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more