IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Milutin L. Cerović: ZLATNI TVOR… (foto)

Kada sve to uspeju da rasprodaju, onda sledi pakovanje kofera i odlazak pravac u njihove Singapure, Moskve i Beograde, jer su te destinacije poznate po tome da ne isporučuju tuđe lopove i pljačkaše...

Sve uloge u ovom internacionalnom filmu su podeljene, glumci naturščici su dobro plaćeni, a asimilovani i pokršteni Nemanja/ Emir Kusturica čeka da posle mnogih filmova o ”Ciganskom svetu”, snimi i film o ”srpskom svetu”. Time će konačno u celini otplatiti Beogradu poklonjenu mu planinu na Mećavniku u centralnoj Srbiji.

Neverovatna je ta grandiozna šizofrenija trenutne vlasti u Crnoj Gori.

Briselu govore da idu ozbiljno ka njima. Moskvi govore da je sve u Crnoj Gori po njihovim instrukcijama još uvek, a Beogradu iskreno vele, evo činimo sve da razvalimo Crnu Goru, da je devastiramo i pretvorimo u prah i pepeo.

Podgoricu ubeđuju da će uskoro svi da plivaju u evrima, kao niko nikada u istoriji Crne Gore.

I tako teku svi ti zemaljski dani u Crnoj Gori sa ovim zgubidanima na vlasti.

U međuvremenu vlasti uzimaju svake nedelje keš kredite, kao zalog daju crnogorsku zemlju, morsku obalu i zimska turistička staništa.

Čitaj još:   TUGA NA CETINJU: Preminula IVANA Mrvaljević- Milutin Mima Karadžić, uputio posljednji pozdrav istaknutoj glumici... (foto, video)

Tako to biva sa prodanim ljudima, oni posle prodaje sebe, jedino šta mogu još da prodaju su razna crnogorska dobra.

Kada sve to uspeju da rasprodaju, onda slede njihovo pakovanje kofera i odlazak pravac u njihove Singapure, Moskve i Beograde, jer su te destinacije poznate po tome da ne isporučuju tuđe lopove i pljačkaše.

Ko u ovo ne veruje, neka  pita Svetu Marovića koji godinama uživa u Beogradu imunitet svete indijske krave. Fakat.

Sve to gore opisano je realan scenario napisan u kabinetima baš gore apostrofiranih glavnih gradova tuđih država.

Dakle, sve uloge u ovom internacionalnom filmu su podeljene, glumci naturščici su dobro plaćeni, a asimilovani i pokršteni Nemanja/Emir Kusturica čeka da posle mnogih filmova o ”Ciganskom svetu”, snimi i film o ”srpskom svetu”. Time će konačno u celini otplatiti Beogradu poklonjenu planinu mu na Mećavniku u centralnoj Srbiji.

Za taj film će dobiti “zlatnog lava”, ali ne u Kanu, nego u Beogradu, ali pošto Beograd nema “Zlatnih lavova”, dobiće “Zlatnog tvora” za taj smrdljivi posao – kako i dolikuje.

Čitaj još:   NOVI SKANDAL U SRBIJI: Javila se žena, tvrdi da joj je Ivica Dačić otac i najavila je tužbu za... (foto i video)

Piše: Milutin L. Cerović

izvor: aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more