Crna Gora

Policija potvrdila da je upotrijebljeno vatreno oružje: U Beranama zaplijenjena dva kamiona natovarena… (foto)

Policijski službenici Sektora granične policije Crne Gore u saradnji sa službenicima Uprave carina sprovode planske aktivnosti na suzbijanju krijumčarenja svih vrsta roba, na području općine Berane, saopćila je Uprava policije Crne Gore.

BERANE: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 25, 03. 2024… 20 22… Policija potvrdila da je upotrijebljeno vatreno oružje: U Beranama zaplijenjena dva kamiona natovarena… (foto) 

Oglasili se povodom incidenta kod Berana… Uprava policije oglasila se saopštenjem o incidentu koji se jutros dogodio u mjestu Buče kod Berana dok su policijski službenici bili na radnom zadatku. Saopštili su da su u toj akciji zaplijenjena dva kamiona natovarena oblovom građom, te da je prilikom obavljanja službenih aktivnosti došlo do upotrebe vatrenog oružja, ali nije precizirano ko je pucao.

Ranije danas mediji su objavili da je u napadu šumarske mafije na policiju i carinike povrijeđen je policajac, dok je carinik koji je bio s njim u zaplijenjenom kamionu natovarenom građom, koji su prevozili u Berane radi uviđaja, ostao nepovrijeđen.

Iz UP su rekli da policijski službenici Sektora granične policije u saradnji sa službenicima Uprave carina sprovode planske aktivnosti na suzbijanju krijumčarenja svih vrsta roba, na području opštine Berane.

„Tako je sinoć, tokom sprovođenja ovih aktivnosti, iz pravca mjesta Lubnica ka Beranama, uočeno teretno motorno vozilo bez registarskih oznaka, utovareno oblovom građom, koje se na znak policijskog službenika nije zaustavilo, već je nastavilo dalje kretanje do trenutka kada se zaustavilo u rejonu sela Vinicka, a vozač se udaljio u nepoznatom pravcu.

Pretragom terena u cilju pronalaska vozača, pronađeno je prakirano i drugo teretno motorno vozilo marke Mercedes, bez registarskih oznaka, takođe natovareno oblovom građom“, saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je upoznata dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Berane, čiji službenici su izašli na lice mjesta i preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama je naredio dalje preduzimanje aktivnosti.

„Službenici policije u saradnji sa postupajućim tužiocem preduzimaju dalje mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a posebno imajući u vidu da je prilikom obavljanja gore pomenutih službenih aktivnosti došlo do upotrebe vatrenog oružja. Po završetku pomenutih daljih mjera i radnji, u odnosu na utvrđene činjenice, policija će preduzeti aktivnosti shodno zakonu“, zaključeno je u saopštenju…

izvor Portal Analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Recent Posts

Poznat identitet ubice iz Budve: Nožem usmrtio Bjelopoljca pa pobjegao- OPSADNO STANJE U I OKO GRADA! Policija na svakom koraku, svi su tragali za OVIM čovjekom… (foto, video)

Odmah nakon prijave, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva brzo su reagovali i izašli na lice…

39 minuta ago

Dnevni horoskop za 13. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan profesionalan,…

2 sata ago

Bitka na Neretvi 81. godinu poslije- NA TITOVIM STAZAMA REVOLUCIJE: U Jablanici odali počast herojima… (foto, video)

81. godišnjica bitke za ranjenike na Neretvi obilježava se danas. Polaganje cvijeća se održalo na…

4 sata ago

ALMA NIJE SKOČILA SA DJECOM SA MOSTA: Veliki obrt u istrazi tragedije… (foto, video)

Alma Arazi (39) i njeno troje djece koji su tragično okončali život 2. maja u Skadru,…

4 sata ago

ZLATKO Vujović UPOZORAVA: Opasna igra Beograda, rezolucijom žele posvađati… (foto, video)

Smatra da je potez predsjednika DNP- a Milana Kneževića jedan u nizu iz redova vladajuće…

10 sati ago

BOJAN Đuranović: Ko nam ukrade istoriju? (foto)

Valjda je to usud ovog prostora da se iznova i iznova rađa i samouništava. I…

11 sati ago

This website uses cookies.